מתנגנת בפה: פסטה ברוטב סימפוניה ובצל מקורמל

קבלו את המנה הכי קלה שאי פעם הכנתם: פסטה ברוטב סימפוניה ובצל מקורמל מלאה בטעמים. פשוט ממיסים את הסימפוניה ומכניסים לתוכה את הפסטה!
קבלו את המנה הכי קלה שאי פעם הכנתם: פסטה ברוטב סימפוניה ובצל מקורמל מלאה בטעמים. פשוט ממיסים את הסימפוניה ומכניסים לתוכה את הפסטה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    4
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3.5 קק״ל 7.1 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 1.1 גרם
    שומן 0.2 גרם 0.4 גרם
    נתרן 397.8 מ״ג 795.5 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 0.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 5.2 מ״ג 10.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    4
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3.5 קק״ל 7.1 קק״ל
    פחמימות 0.6 גרם 1.1 גרם
    שומן 0.2 גרם 0.4 גרם
    נתרן 397.8 מ״ג 795.5 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 0.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.1 מ״ג 6.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 5.2 מ״ג 10.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

בצל מקורמל משתלב נפלא עם הפסטה – לחמם ולאכול! תבחרו את הפסטה האהובה עליכם ורוצו לבשל.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

קישוט


אופן הכנה

  1. ראשית, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  2. שנית, מסננים ושומרים 2/3 כוס ממי הבישול (לרוטב).
  3. במחבת עמוקה מחממים את גבינת השמנת סימפוניה בצל מקורמל.
  4. מוסיפים 2/3 כוס מהמים של בישול הפסטה, מתבלים במלח ופלפל צ’ילי גרוס.
  5. מוסיפים את הפסטה למחבת עם הרוטב ומערבבים
  6. מגישים עם פרמזן מגורד וכמה עלי בזיליקום מעל.

    פסטה 4
    פסטה ברוטב סימפוניה ובצל מקורמל. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

@foody_il מטורף!! פסטה ברוטב בצל מקורמל מ-2 מרכיבים בלבד! #פסטה #מתכון #creamy #pasta #recipe ♬ original sound - Foody פודי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דני, בהחלט

      Avatar
      Ofir Gilor

      תודה על המתכון. עשיתי את המתכון עם ספגטי. זה יצא דביק מאוד ולא מרגישים את טעם גבינת הסימפוניה אלא בקושי את הבצל המקורמל. מה שתרמו לטעם הם הבזיליקום וגבינת הפרמז’ן.

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה שרית! נסי וספרי לנו איך יצא 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות