פנקייקים עבים ואווריריים במיוחד עם קרם אוראו
מתכון של השפית דניאל אמון למגדל של פנקייקים עבים ואווריריים שמגישים עם מייפל, רוטב שוקולד או קרם אוראו. ואפשר גם פירות שאוהבים
מתכון של השפית דניאל אמון למגדל של פנקייקים עבים ואווריריים שמגישים עם מייפל, רוטב שוקולד או קרם אוראו. ואפשר גם פירות שאוהבים
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 297.1 קק״ל 1485.4 קק״לפחמימות 23.7 גרם 118.3 גרםשומן 19.2 גרם 95.8 גרםנתרן 222.1 מ״ג 1110.6 מ״גחלבון 7.1 גרם 35.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.2 גרםשומן רווי 10.9 גרם 54.7 גרםכולסטרול 75.3 מ״ג 376.4 מ״גסידן 63.6 מ״ג 317.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 120.7 מ״ג 603.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות297
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 297.1 קק״ל 1485.4 קק״לפחמימות 23.7 גרם 118.3 גרםשומן 19.2 גרם 95.8 גרםנתרן 222.1 מ״ג 1110.6 מ״גחלבון 7.1 גרם 35.4 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.2 גרםשומן רווי 10.9 גרם 54.7 גרםכולסטרול 75.3 מ״ג 376.4 מ״גסידן 63.6 מ״ג 317.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 120.7 מ״ג 603.6 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 297 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייקים
-
120 גרם קמח לבן
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
10 גרם סוכר לבן
-
1 ביצה L
-
170 מ"ל רוויון
-
70 מ"ל חלב 3%
-
1 כפית תמצית וניל
-
30 גרם חמאה
קרם אוראו
-
150 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
28 עוגיות אוראו קטנות
אופן הכנה
- מכינים את הפנקייק: מערבבים בקערה קמח, מלח, סודה לשתייה וסוכר ומניחים בצד.
- טורפים ביצה, ריוויון, חלב, חלב ווניל ומעבירים לקערה עם הקמח והסוכר. טורפים מעט. זה בסדר אם נשארים מעט גושים קטנים.
- מחממים מחבת ומשמנים במעט חמאה.
- מניחים רינג לפנקייק על מחבת ויוצקים לתוכו את הבלילה. אפשר גם ללא רינג.
- כעבור 3 דקות, כאשר מתחילים להופיע חורים בחלקו העליון של הפנקייק, הופכים את וממשיכים לצלות עוד כדקה וחצי.
- מכינים קרם אוראו: טוחנים את העוגיות היטב ושמים בסיר קטן.
- מוסיפים שמנת ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. מזלפים על הפנקייקים.
מתכון: דניאל אמון
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- מכינים את הפנקייק: מערבבים בקערה קמח, מלח, סודה לשתייה וסוכר ומניחים בצד.
- טורפים ביצה, ריוויון, חלב, חלב ווניל ומעבירים לקערה עם הקמח והסוכר. טורפים מעט. זה בסדר אם נשארים מעט גושים קטנים.
- מחממים מחבת ומשמנים במעט חמאה.
- מניחים רינג לפנקייק על מחבת ויוצקים לתוכו את הבלילה. אפשר גם ללא רינג.
- כעבור 3 דקות, כאשר מתחילים להופיע חורים בחלקו העליון של הפנקייק, הופכים את וממשיכים לצלות עוד כדקה וחצי.
- מכינים קרם אוראו: טוחנים את העוגיות היטב ושמים בסיר קטן.
- מוסיפים שמנת ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. מזלפים על הפנקייקים.
מתכון: דניאל אמון
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
אפשר להוריד את הרווין
אפשר להחליף בחלב/ביוגורט באותה הכמות, ישפיע על הטעם ועל המרקם
אצלי אוהבים אוראו ופנקייק , כך שהשילוב מוצלח
רוצה כזה עכשיו !!!