-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1689.9 קק״ל 3379.7 קק״לפחמימות 65.9 גרם 131.8 גרםשומן 129.4 גרם 258.7 גרםנתרן 2414.1 מ״ג 4828.2 מ״גחלבון 65.2 גרם 130.5 גרםסיבים תזונתיים 11.8 גרם 23.6 גרםשומן רווי 75.4 גרם 150.7 גרםכולסטרול 865.0 מ״ג 1729.9 מ״גסידן 1772.1 מ״ג 3544.3 מ״גברזל 25.9 מ״ג 51.7 מ״גאשלגן 743.4 מ״ג 1486.8 מ״גאבץ 69.8 מ״ג 139.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות1690
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1689.9 קק״ל 3379.7 קק״לפחמימות 65.9 גרם 131.8 גרםשומן 129.4 גרם 258.7 גרםנתרן 2414.1 מ״ג 4828.2 מ״גחלבון 65.2 גרם 130.5 גרםסיבים תזונתיים 11.8 גרם 23.6 גרםשומן רווי 75.4 גרם 150.7 גרםכולסטרול 865.0 מ״ג 1729.9 מ״גסידן 1772.1 מ״ג 3544.3 מ״גברזל 25.9 מ״ג 51.7 מ״גאשלגן 743.4 מ״ג 1486.8 מ״גאבץ 69.8 מ״ג 139.7 מ״גסגור
מכירים את החשק הזה שמגיע אליכם קרוב לחג הפסח, לפיצה מצה טעימה ומיוחדת? אז הפעם, שדרגנו לכם את המנה, עם פיצה מצה לבנה בשילוב פטריות, שתהפוך להיות המנה הזו שתתגעגעו אליה בסוף החג. מנה מושלמת לחול המועד, לנשנוש מול הטלוויזיה או כארוחה קלילה לילדים, וגם למבוגרים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 1690 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
6 יחידות מצותמרוסקות
-
4 ביצים L
-
3/4 כוס חלב 3%
-
1 קורט מלח דק
-
1 כפית אורגנו יבש
רוטב
-
50 גרם חמאה
-
2 כפות קמח מצה
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 כוס חלב 3%
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
תוספות
-
200 גרם גבינת מוצרלהמגורדת
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןפרוסות
-
5 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי התחתית ומטגנים במחבת במשך 2 דקות מכל צד.
- מכינים את הרוטב: מחממים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
- מוסיפים את השמנת והחלב והתבלינים וטורפים עד שמסמיך.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מורחים מחצית מהרוטב על התחתית ומפזרים מעל גבינה ופטריות.
- אופים 10 דקות.
- חוזרים על הפעולה עם התחתית השנייה.
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי התחתית ומטגנים במחבת במשך 2 דקות מכל צד.
- מכינים את הרוטב: מחממים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
- מוסיפים את השמנת והחלב והתבלינים וטורפים עד שמסמיך.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מורחים מחצית מהרוטב על התחתית ומפזרים מעל גבינה ופטריות.
- אופים 10 דקות.
- חוזרים על הפעולה עם התחתית השנייה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן