טיפ סנו סושי
לא צריך לרוץ לחנות האפייה כדי לקנות שקית זילוף! קחו את שקית הזיפר עם הסליידר, הכניסו אליה את השוקולד המומס, סגרו אותה עם הסליידר, חתכו חתיכה קטנה בפינת השקית והופ – יש לכם שקית זילוף מקצועית!
עוגיות טוויל הן מהעדינות והשבריריות שבעוגיות. צורתן שטוחה לחלוטין ומלאה בחורים קטנטנים מה שזיכה אותן בכינוי ‘עוגיות תחרה’. במתכון הזה שרית נובק מציגה טריק מיוחד כדי ליצור צורת גליל מהעוגיות השטוחות. יש לחכות שיצטננו מעט אבל לא יותר מדי ואז לגלגל אותן. לא תאמינו שהכנתם כזו יצירת מופת לבד בבית!
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 164 | כמות מנות 12 |
---|
לא צריך לרוץ לחנות האפייה כדי לקנות שקית זילוף! קחו את שקית הזיפר עם הסליידר, הכניסו אליה את השוקולד המומס, סגרו אותה עם הסליידר, חתכו חתיכה קטנה בפינת השקית והופ – יש לכם שקית זילוף מקצועית!
האם אפשר להחליף את הקמח שקדים במשהו אחר?
היי נועה, אפשר להכין את הטוויל גם מקמח רגיל
האם אפשר להחליף את החמאה בשמן? אני רוצה שיצא פרווה
היי מירה. כשמחליפים חמאה בשמן צריך 85% מכמות החמאה. כלומר על 100 גרם חמאה צריך 85 גרם שמן.