מגדל ענק ומשפחתי של דונאטס במילוי ריבת חלב וציפוי שוקולד
מגדל דונאטס מפואר, משפחתי ומרשים שיהפוך את הקינוח שלכם לקינוח המנצח. תאמינו לנו, המתכון הזה הרבה פחות מורכב משנדמה לכם. חייבים לנסות!
מגדל דונאטס מפואר, משפחתי ומרשים שיהפוך את הקינוח שלכם לקינוח המנצח. תאמינו לנו, המתכון הזה הרבה פחות מורכב משנדמה לכם. חייבים לנסות!
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3876.6 קק״ל 19383.0 קק״לפחמימות 191.1 גרם 955.5 גרםשומן 339.8 גרם 1698.8 גרםנתרן 823.5 מ״ג 4117.3 מ״גחלבון 25.5 גרם 127.4 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 20.2 גרםשומן רווי 43.0 גרם 214.8 גרםכולסטרול 201.4 מ״ג 1006.9 מ״גסידן 391.8 מ״ג 1959.0 מ״גברזל 2.7 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 685.3 מ״ג 3426.5 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 15.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 40 דק׳כולל 3 שעות ו-45 דק׳
-
קלוריות3877
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3876.6 קק״ל 19383.0 קק״לפחמימות 191.1 גרם 955.5 גרםשומן 339.8 גרם 1698.8 גרםנתרן 823.5 מ״ג 4117.3 מ״גחלבון 25.5 גרם 127.4 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 20.2 גרםשומן רווי 43.0 גרם 214.8 גרםכולסטרול 201.4 מ״ג 1006.9 מ״גסידן 391.8 מ״ג 1959.0 מ״גברזל 2.7 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 685.3 מ״ג 3426.5 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 15.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-45 דק׳ | קלוריות 3877 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
טיגון
-
1 1/2 ליטר שמן קנולה
מילוי
-
1 קופסה ריבת חלב
ציפוי
-
150 גרם שוקולד חלב
-
1/2 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
50 גרם סוכריות צבעוניות
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מעבדים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק לפי הסדר במשך 5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד, רך וטיפה דביק. מכסים את הקערה ומתפיחים להכפלת הנפח (במשך כשעה).
- מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מרדדים לעובי קצת פחות מ1 ס”מ וקורצים בצפיפות 5 דונאטס בגדלים שונים: 6,10,14,18,22 ס”מ. שימו לב שהחורים באמצע צריכים להיות כשליש מהקוטר. מרדדים את השאריות הבצק וקורצים שוב.
- מניחים כל דונאטס על עיגול נייר אפייה נפרד, מכסים ומתפיחים להכפלה (במשך 30 דקות).
- לקראת סיום ההתפחה מניחים נייר אפייה עגול בקוטר 26 ס”מ בסיר בקוטר זהה וממלאים בשמן עד 3/4 מגובהו. מחממים את השמן לחום עדין של 160 מעלות.
- מטגנים את הדונאטס כשתי דקות מכל צד עד להשחמה. מעבירים את הדונאטס לנייר סופג או רשת ומצננים לגמרי.
- מכינים את המילוי: מעבירים את ריבת החלב לשקית זילוף. מנקבים כמה חורים בתוך כל דונאטס וממלאים בריבת החלב (במידה וריבת החלב סמיכה אפשר לחמם אותה 10 שניות במיקרו).
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו או בבן מארי את השמנת המתוקה ושוקולד החלב עד לקבלת לגנאש אחיד ומבריק אבל עדיין סמיך.
- טובלים חצי דונאטס בגאנש השוקולד ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות.
- יצירת המגדל- מניחים על צלחת הגשה את הדונאטס אחד על השני, מהגדול לקטן. פורסים למשולשים כמו עוגה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מעבדים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק לפי הסדר במשך 5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד, רך וטיפה דביק. מכסים את הקערה ומתפיחים להכפלת הנפח (במשך כשעה).
- מעבירים את הבצק למשטח מקומח, מרדדים לעובי קצת פחות מ1 ס”מ וקורצים בצפיפות 5 דונאטס בגדלים שונים: 6,10,14,18,22 ס”מ. שימו לב שהחורים באמצע צריכים להיות כשליש מהקוטר. מרדדים את השאריות הבצק וקורצים שוב.
- מניחים כל דונאטס על עיגול נייר אפייה נפרד, מכסים ומתפיחים להכפלה (במשך 30 דקות).
- לקראת סיום ההתפחה מניחים נייר אפייה עגול בקוטר 26 ס”מ בסיר בקוטר זהה וממלאים בשמן עד 3/4 מגובהו. מחממים את השמן לחום עדין של 160 מעלות.
- מטגנים את הדונאטס כשתי דקות מכל צד עד להשחמה. מעבירים את הדונאטס לנייר סופג או רשת ומצננים לגמרי.
- מכינים את המילוי: מעבירים את ריבת החלב לשקית זילוף. מנקבים כמה חורים בתוך כל דונאטס וממלאים בריבת החלב (במידה וריבת החלב סמיכה אפשר לחמם אותה 10 שניות במיקרו).
- מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו או בבן מארי את השמנת המתוקה ושוקולד החלב עד לקבלת לגנאש אחיד ומבריק אבל עדיין סמיך.
- טובלים חצי דונאטס בגאנש השוקולד ומפזרים מעל סוכריות צבעוניות.
- יצירת המגדל- מניחים על צלחת הגשה את הדונאטס אחד על השני, מהגדול לקטן. פורסים למשולשים כמו עוגה ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
למה עץ אשוח?????
היי ירין, למה עץ אשוח? מה הכוונה?