עוגיות קוקוס לפסח
בואו נודה באמת – עוגיות קוקוס לפסח הן העוגיות הכי טעימות בעולם! נוסטלגיות וממכרות, כאלו שאוכלים בכל שעה ביום לצד הקפה או התה. בתאבון
בואו נודה באמת – עוגיות קוקוס לפסח הן העוגיות הכי טעימות בעולם! נוסטלגיות וממכרות, כאלו שאוכלים בכל שעה ביום לצד הקפה או התה. בתאבון
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 142.6 קק״ל 2851.1 קק״לפחמימות 10.6 גרם 212.0 גרםשומן 8.9 גרם 178.0 גרםנתרן 8.3 מ״ג 166.3 מ״גחלבון 1.5 גרם 29.3 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 48.6 גרםשומן רווי 7.4 גרם 147.4 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 4.0 מ״גסידן 9.6 מ״ג 191.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 20.5 מ״גאשלגן 118.8 מ״ג 2375.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות143
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 142.6 קק״ל 2851.1 קק״לפחמימות 10.6 גרם 212.0 גרםשומן 8.9 גרם 178.0 גרםנתרן 8.3 מ״ג 166.3 מ״גחלבון 1.5 גרם 29.3 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 48.6 גרםשומן רווי 7.4 גרם 147.4 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 4.0 מ״גסידן 9.6 מ״ג 191.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 20.5 מ״גאשלגן 118.8 מ״ג 2375.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 9.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 143 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
3 חלבונים M
-
65גרם או 1/3 כוס סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
קישוט
-
200 גרם שוקולד מרירמומס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה ויבש.
- בקערה נפרדת מערבבים את אבקת הסוכר והקוקוס.
- מוסיפים לקציפת החלבונים עם הסוכר את תמצית הווניל ותערובת אבקת הסוכר והקוקוס ומקפלים הכל יחד.
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב גדול (אפשר גם ללא צנטר).
- מרפדים תבניות בנייר אפייה ומזלפים את העוגיות במרווחים קטנים. אופים כ-20 דקות.
- לאחר אפייה אפשר לטבול בשוקולד מריר מומס.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה ויבש.
- בקערה נפרדת מערבבים את אבקת הסוכר והקוקוס.
- מוסיפים לקציפת החלבונים עם הסוכר את תמצית הווניל ותערובת אבקת הסוכר והקוקוס ומקפלים הכל יחד.
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב גדול (אפשר גם ללא צנטר).
- מרפדים תבניות בנייר אפייה ומזלפים את העוגיות במרווחים קטנים. אופים כ-20 דקות.
- לאחר אפייה אפשר לטבול בשוקולד מריר מומס.
בשיתוף עם סוגת
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן