ארנצ’יני – כדורי אורז מטוגנים במילוי גבינות
אחת המנות האיטלקיות הכי פופולריות בעולם היא ארנצ'יני, כדורים פריכים של אורז במלית גבינות. מטגנים ומגישים בליווי רוטב עגבניות כפתיח מושלם לכל ארוחה
אחת המנות האיטלקיות הכי פופולריות בעולם היא ארנצ'יני, כדורים פריכים של אורז במלית גבינות. מטגנים ומגישים בליווי רוטב עגבניות כפתיח מושלם לכל ארוחה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5008.9 קק״ל 20035.4 קק״לפחמימות 40.9 גרם 163.4 גרםשומן 533.4 גרם 2133.8 גרםנתרן 1155.1 מ״ג 4620.2 מ״גחלבון 30.0 גרם 120.0 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.2 גרםשומן רווי 53.1 גרם 212.4 גרםכולסטרול 157.7 מ״ג 630.8 מ״גסידן 340.6 מ״ג 1362.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 166.1 מ״ג 664.3 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 14.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות5009
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 5008.9 קק״ל 20035.4 קק״לפחמימות 40.9 גרם 163.4 גרםשומן 533.4 גרם 2133.8 גרםנתרן 1155.1 מ״ג 4620.2 מ״גחלבון 30.0 גרם 120.0 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.2 גרםשומן רווי 53.1 גרם 212.4 גרםכולסטרול 157.7 מ״ג 630.8 מ״גסידן 340.6 מ״ג 1362.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 166.1 מ״ג 664.3 מ״גאבץ 3.6 מ״ג 14.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 5009 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות אורז עגול
-
100 גרם גבינת צ’דר כתום
-
100 גרם גבינת גאודה
-
1 חבילה גבינת חלומי
-
1/2כוס או 70 גרם קמח לבן
-
1 ביצה L
-
1 כוס פירורי לחם
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
הגשה
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
אופן הכנה
- מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן. מצננים.
- חותכים את גבינת החלומי לקוביות בגודל 1.5 ס”מ.
- מגררים את הגבינות באמצעות פומפייה.
- לוקחים כמות בגודל של כדור פינג פונג מהאורז ומשטחים ביד לצורת פיתה. מניחים באמצע מעט גבינת גאודה מגוררת ומעט גבינת צ’דר מגוררת ובאמצע מניחים קוביית חלומי. סוגרים היטב לצורת כדור עגול.
- טובלים כל כדור בקמח, ביצה ופירורי לחם.
- מטגנים בסיר עם שמן עמוק רותח עד הזהבה ומוציאים לנייר סופג.
- בצלחת הגשה יוצקים רוטב עגבניות, מניחים מעל את הארנצ’יני ומגישים חם.
אופן הכנה
- מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן. מצננים.
- חותכים את גבינת החלומי לקוביות בגודל 1.5 ס”מ.
- מגררים את הגבינות באמצעות פומפייה.
- לוקחים כמות בגודל של כדור פינג פונג מהאורז ומשטחים ביד לצורת פיתה. מניחים באמצע מעט גבינת גאודה מגוררת ומעט גבינת צ’דר מגוררת ובאמצע מניחים קוביית חלומי. סוגרים היטב לצורת כדור עגול.
- טובלים כל כדור בקמח, ביצה ופירורי לחם.
- מטגנים בסיר עם שמן עמוק רותח עד הזהבה ומוציאים לנייר סופג.
- בצלחת הגשה יוצקים רוטב עגבניות, מניחים מעל את הארנצ’יני ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מתכון מעולה!!!