-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 243.8 קק״ל 975.4 קק״לפחמימות 27.2 גרם 108.8 גרםשומן 13.0 גרם 51.9 גרםנתרן 52.6 מ״ג 210.5 מ״גחלבון 6.0 גרם 24.1 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 7.3 גרם 29.4 גרםכולסטרול 30.7 מ״ג 122.8 מ״גסידן 60.7 מ״ג 242.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 44.3 מ״ג 177.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות244
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 243.8 קק״ל 975.4 קק״לפחמימות 27.2 גרם 108.8 גרםשומן 13.0 גרם 51.9 גרםנתרן 52.6 מ״ג 210.5 מ״גחלבון 6.0 גרם 24.1 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 7.3 גרם 29.4 גרםכולסטרול 30.7 מ״ג 122.8 מ״גסידן 60.7 מ״ג 242.8 מ״גברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 44.3 מ״ג 177.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 244 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 קלחי תירס טרי
-
50 גרם חמאהמומסת
-
2 כפיות אבקת שום
-
2 כפיות פפריקה מתוקה
-
1/4 כוס גבינת פרמזןמגוררת
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 200 מעלות, לזמן של 15 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- פורסים את קלחי התירס לרבעים - מעמידים את התירס ועם סכין חדה חוצים לאורכו, כל חצי חוצים גם כן, כך שמתקבלים 4 חלקים.
- בקערה שמים את רבעי התירס יחד עם החמאה והתבלינים ומערבבים היטב.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את התירס על סלסלת טיגון האוויר וסוגרים את המכסה.
- כשהתירס מוכן, מפזרים מעל גבינת פרמז’ן ופטרוזיליה קצוצה ובתיאבון.
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 200 מעלות, לזמן של 15 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- פורסים את קלחי התירס לרבעים - מעמידים את התירס ועם סכין חדה חוצים לאורכו, כל חצי חוצים גם כן, כך שמתקבלים 4 חלקים.
- בקערה שמים את רבעי התירס יחד עם החמאה והתבלינים ומערבבים היטב.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים מניחים את התירס על סלסלת טיגון האוויר וסוגרים את המכסה.
- כשהתירס מוכן, מפזרים מעל גבינת פרמז’ן ופטרוזיליה קצוצה ובתיאבון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן