-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 152.5 קק״ל 305.0 קק״לפחמימות 13.4 גרם 26.9 גרםשומן 5.1 גרם 10.1 גרםנתרן 487.5 מ״ג 975.1 מ״גחלבון 9.3 גרם 18.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.7 מ״ג 1.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 8.3 מ״ג 16.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות153
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 152.5 קק״ל 305.0 קק״לפחמימות 13.4 גרם 26.9 גרםשומן 5.1 גרם 10.1 גרםנתרן 487.5 מ״ג 975.1 מ״גחלבון 9.3 גרם 18.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.7 מ״ג 1.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 8.3 מ״ג 16.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 153 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- קולפים את הבטטה וחותכים לרצועות בעובי של סנטימטר. חותכים את ראש הברוקולי, בעזרת קולפן מקלפים את גבעולי הברוקולי כדי להסיר את הקליפה החיצונית. חותכים את הגבעולים למקלות בעובי של סנטימטר.
- מעבירים את הברוקולי והבטטה לקערה, מוסיפים את שמן הזית, אבקת השום, המלח, הפלפל השחור ומערבבים (אפשר להוסיף כל תיבול שמתחשק לכם).
- מרפדים תבנית נינג’ה בנייר אפייה מתאים, מניחים מעליו את הצ’יפס ומפעילים טיגון באוויר על 200 מעלות למשך 10 דקות.
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
אופן הכנה
- קולפים את הבטטה וחותכים לרצועות בעובי של סנטימטר. חותכים את ראש הברוקולי, בעזרת קולפן מקלפים את גבעולי הברוקולי כדי להסיר את הקליפה החיצונית. חותכים את הגבעולים למקלות בעובי של סנטימטר.
- מעבירים את הברוקולי והבטטה לקערה, מוסיפים את שמן הזית, אבקת השום, המלח, הפלפל השחור ומערבבים (אפשר להוסיף כל תיבול שמתחשק לכם).
- מרפדים תבנית נינג’ה בנייר אפייה מתאים, מניחים מעליו את הצ’יפס ומפעילים טיגון באוויר על 200 מעלות למשך 10 דקות.
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן