מתכון לפרנה בנינג’ה גריל
מתכון לפרנה בנינג'ה גריל, מערבלים הכל במיקסר, מתפיחים, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים 10 דקות במכשיר ויש לכם פרנות אווריריות וטעימות בטירוף
מתכון לפרנה בנינג'ה גריל, מערבלים הכל במיקסר, מתפיחים, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים 10 דקות במכשיר ויש לכם פרנות אווריריות וטעימות בטירוף
- עדי מרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 419.2 קק״ל 2096.0 קק״לפחמימות 76.0 גרם 380.0 גרםשומן 6.1 גרם 30.5 גרםנתרן 776.8 מ״ג 3883.9 מ״גחלבון 11.4 גרם 57.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.5 מ״ג 12.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 30.1 מ״ג 150.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות419
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 419.2 קק״ל 2096.0 קק״לפחמימות 76.0 גרם 380.0 גרםשומן 6.1 גרם 30.5 גרםנתרן 776.8 מ״ג 3883.9 מ״גחלבון 11.4 גרם 57.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.5 מ״ג 12.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 30.1 מ״ג 150.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 419 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים לפי הסדר - מים, שמרים, סוכר, קמח, מלח ושמן זית.
- מפעילים על מהירות בינונית כ2 דקות ומגבירים את עוצמת המיקסר ללישה של 12 דקות במהירות גבוה. מתקבל בצק דביק וזה בסדר.
- מניחים את הבצק בקערה משומנת היטב להתפחה עד הכפלת הנפח כ-שעה.
- אחרי שהבצק תפח מורידים אותו למשטח אפייה מקומח, מחלקים ל5 חלקים שווים.
- מקמחים כל חתיכת בצק ויוצרים בעזרת האצבעות צורה ארוכה של פרנה.
- מחממים נינג’ה גריל לחום של 180 מעלות על תכנית “אפייה”, מניחים נייר אפייה של סנו מותאם לנינג’ה ומכניסים את הפרנות לאפיה של 10 דקות עד השחמה מלאה.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה מניחים לפי הסדר - מים, שמרים, סוכר, קמח, מלח ושמן זית.
- מפעילים על מהירות בינונית כ2 דקות ומגבירים את עוצמת המיקסר ללישה של 12 דקות במהירות גבוה. מתקבל בצק דביק וזה בסדר.
- מניחים את הבצק בקערה משומנת היטב להתפחה עד הכפלת הנפח כ-שעה.
- אחרי שהבצק תפח מורידים אותו למשטח אפייה מקומח, מחלקים ל5 חלקים שווים.
- מקמחים כל חתיכת בצק ויוצרים בעזרת האצבעות צורה ארוכה של פרנה.
- מחממים נינג’ה גריל לחום של 180 מעלות על תכנית “אפייה”, מניחים נייר אפייה של סנו מותאם לנינג’ה ומכניסים את הפרנות לאפיה של 10 דקות עד השחמה מלאה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן