-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 436.4 קק״ל 13092.6 קק״לפחמימות 50.4 גרם 1511.2 גרםשומן 21.4 גרם 640.8 גרםנתרן 203.5 מ״ג 6105.7 מ״גחלבון 7.3 גרם 218.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 47.9 גרםשומן רווי 12.7 גרם 380.6 גרםכולסטרול 92.7 מ״ג 2779.5 מ״גסידן 87.7 מ״ג 2630.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 169.3 מ״ג 5078.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 23.0 מ״גסגור
-
מרכיבים23
-
הכנה שעהכולל 4 שעות ו-45 דק׳
-
קלוריות436
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 436.4 קק״ל 13092.6 קק״לפחמימות 50.4 גרם 1511.2 גרםשומן 21.4 גרם 640.8 גרםנתרן 203.5 מ״ג 6105.7 מ״גחלבון 7.3 גרם 218.2 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 47.9 גרםשומן רווי 12.7 גרם 380.6 גרםכולסטרול 92.7 מ״ג 2779.5 מ״גסידן 87.7 מ״ג 2630.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 169.3 מ״ג 5078.5 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 23.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 23 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 4 שעות ו-45 דק׳ | קלוריות 436 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
סופגניות
אלפחורס
-
100 גרם חמאה רכה
-
3/4 גרם סוכר לבן
-
50 גרם חלמונים
-
125 גרם קורנפלור
-
125 גרם קמח לבן
-
5 גרם אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
-
1/2 צנצנת ריבת חלבלמילוי
-
1 כוס קוקוס טחוןלציפוי
קרם ריבת חלב
-
750 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
150 גרם ריבת חלב
-
80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1/2 צנצנת ריבת חלבלמילוי פנים הסופגנייה
אופן הכנה
- מכינים את הסופגניות: במיקסר עם וו לישה לשים את כל חומרי הבצק יחד כרבע שעה.
- משמנים את הקערה, מכסים במגבת ומתפיחים כשעה עד שעה וחצי עד להכפלת הנפח.
- מחלקים ל30 כדורים שווים במשקל 60 גרם. חשוב לכדרר היטב ולוודא שאין פתחים בכדור כי הם ייפתחו בטיגון.
- מניחים את כל הכדורים על ריבועי נייר אפייה גזורים ומשמנים מעל.
- מתפיחים עד להכפלת הנפח, הסופגניות אמורות מעט לרטוט בתזוזה וכך אנחנו יודעים שהן תפחו מספיק.
- מחממים בסיר רחב שמן לגובה של 5-6 ס״מ, ב155-160 מעלות. חשוב לוודא עם מדחום את חום הטיגון.
- עם נייר האפייה מניחים כ4-5 סופגניות בשמן, מוציאים עם מלקחיים את נייר האפייה ומטגנים כ2.5 דקות מכל צד.
- מעבירים לרשת טיגון או לנייר סופג.
- מכינים את האלפחורס: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה רכה עם סוכר עד לאיחוד. מוסיפים את החלמונים ומאחדים. לבסוף מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומגבשים לבצק אחיד. אם הבצק לא מתגבש מוסיפים 1-2 כפות חלב. מחלקים את הבצק ל2, מרדדים בין 2 ניירות אפייה ומעבירים להקפאה. קורצים דסקיות קטנות ונעביר לתבנית עם נייר אפייה, אופים 7-10 דקות ב160 מעלות טורבו. לאחר צינון ממלאים בריבת חלב, סוגריים את העוגייה ומגלגלים את השוליים בקוקוס.
- מכינים את קרם ריבת החלב: מקציפים יחד את כל חומרי הקרם עד לקבלת קצפה יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.
- מרכיבים את הסופגנייה: ממלאים בתוך הסופגנייה ריבת חלב וקרם ריבת חלב, מזלפים מעל את קרם ריבת החלב המוקצף ומקשטים בעוגיית אלפחורס.
אופן הכנה
- מכינים את הסופגניות: במיקסר עם וו לישה לשים את כל חומרי הבצק יחד כרבע שעה.
- משמנים את הקערה, מכסים במגבת ומתפיחים כשעה עד שעה וחצי עד להכפלת הנפח.
- מחלקים ל30 כדורים שווים במשקל 60 גרם. חשוב לכדרר היטב ולוודא שאין פתחים בכדור כי הם ייפתחו בטיגון.
- מניחים את כל הכדורים על ריבועי נייר אפייה גזורים ומשמנים מעל.
- מתפיחים עד להכפלת הנפח, הסופגניות אמורות מעט לרטוט בתזוזה וכך אנחנו יודעים שהן תפחו מספיק.
- מחממים בסיר רחב שמן לגובה של 5-6 ס״מ, ב155-160 מעלות. חשוב לוודא עם מדחום את חום הטיגון.
- עם נייר האפייה מניחים כ4-5 סופגניות בשמן, מוציאים עם מלקחיים את נייר האפייה ומטגנים כ2.5 דקות מכל צד.
- מעבירים לרשת טיגון או לנייר סופג.
- מכינים את האלפחורס: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה רכה עם סוכר עד לאיחוד. מוסיפים את החלמונים ומאחדים. לבסוף מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומגבשים לבצק אחיד. אם הבצק לא מתגבש מוסיפים 1-2 כפות חלב. מחלקים את הבצק ל2, מרדדים בין 2 ניירות אפייה ומעבירים להקפאה. קורצים דסקיות קטנות ונעביר לתבנית עם נייר אפייה, אופים 7-10 דקות ב160 מעלות טורבו. לאחר צינון ממלאים בריבת חלב, סוגריים את העוגייה ומגלגלים את השוליים בקוקוס.
- מכינים את קרם ריבת החלב: מקציפים יחד את כל חומרי הקרם עד לקבלת קצפה יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן.
- מרכיבים את הסופגנייה: ממלאים בתוך הסופגנייה ריבת חלב וקרם ריבת חלב, מזלפים מעל את קרם ריבת החלב המוקצף ומקשטים בעוגיית אלפחורס.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
ואאא טעים ביותר!!!!
תודה רבה מיכל