-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 263.7 קק״ל 2637.3 קק״לפחמימות 32.1 גרם 320.6 גרםשומן 14.2 גרם 141.8 גרםנתרן 267.1 מ״ג 2670.7 מ״גחלבון 7.7 גרם 77.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 4.9 גרםשומן רווי 3.0 גרם 29.8 גרםכולסטרול 35.0 מ״ג 350.0 מ״גסידן 114.3 מ״ג 1143.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 74.9 מ״ג 749.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות264
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 263.7 קק״ל 2637.3 קק״לפחמימות 32.1 גרם 320.6 גרםשומן 14.2 גרם 141.8 גרםנתרן 267.1 מ״ג 2670.7 מ״גחלבון 7.7 גרם 77.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 4.9 גרםשומן רווי 3.0 גרם 29.8 גרםכולסטרול 35.0 מ״ג 350.0 מ״גסידן 114.3 מ״ג 1143.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 74.9 מ״ג 749.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 264 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות אורז וירקות
-
1 1/2 כוסות אורז קלרוזמזרח מערבמבושל
-
1 ביצה M
-
1/4 כוס קמח לבן
-
1 זוקיני ירוק בינונימגורר (סה"כ 1 כוס)
-
1 תפוח אדמה בינוניקלוף ומגורר (סה"כ 1 כוס)
-
1/2 כוס גבינה צהובה 22%מגוררת
-
1 חופן עיריתקצוצה
-
1 כפית אבקת שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
טיגון
-
1/2 כוס שמן קנולה
הגשה
-
1/2 כוס רוטב סרירצ’המזרח מערב
אופן הכנה
- מעבירים את הזוקיני ותפוח האדמה המגורר לתוך מגבת מטבח נקייה או בד חיתול וסוגרים כמו שק. סוחטים היטב כדי להיפטר מכל הנוזלים.
- בקערה שמים את הירקות, האורז, הגבינה, התבלינים, העירית, הביצה והקמח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
- מוסיפים את השמן ורבע כוס מתערובת הלביבות לתוך המחבת ומשטחים לקציצה.
- מטגנים את הלביבות כ-4-5 דקות, לאחר מכן הופכים ומטגנים כ-3-4 דקות.
- מוציאים את הלביבות לצלחת עם נייר סופג כדי לספוג עודפי השמן.
- מגישים מיד עם רוטב סרירצ’ה בצד.
אופן הכנה
- מעבירים את הזוקיני ותפוח האדמה המגורר לתוך מגבת מטבח נקייה או בד חיתול וסוגרים כמו שק. סוחטים היטב כדי להיפטר מכל הנוזלים.
- בקערה שמים את הירקות, האורז, הגבינה, התבלינים, העירית, הביצה והקמח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
- מוסיפים את השמן ורבע כוס מתערובת הלביבות לתוך המחבת ומשטחים לקציצה.
- מטגנים את הלביבות כ-4-5 דקות, לאחר מכן הופכים ומטגנים כ-3-4 דקות.
- מוציאים את הלביבות לצלחת עם נייר סופג כדי לספוג עודפי השמן.
- מגישים מיד עם רוטב סרירצ’ה בצד.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן