סנו רקע

לביבות תפוחי אדמה עם ביצה בקן

ארוחת ערב שמתאימה לכל ימות השנה - לביבות תפוחי אדמה עם ביצה בקן, מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה, בצל ירוק ושמן זית
ארוחת ערב שמתאימה לכל ימות השנה - לביבות תפוחי אדמה עם ביצה בקן, מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה, בצל ירוק ושמן זית
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    339
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.9 קק״ל 1355.6 קק״ל
    פחמימות 38.3 גרם 153.4 גרם
    שומן 19.3 גרם 77.1 גרם
    נתרן 420.9 מ״ג 1683.5 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.1 גרם
    כולסטרול 151.9 מ״ג 607.6 מ״ג
    סידן 40.1 מ״ג 160.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 114.9 מ״ג 459.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    339
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.9 קק״ל 1355.6 קק״ל
    פחמימות 38.3 גרם 153.4 גרם
    שומן 19.3 גרם 77.1 גרם
    נתרן 420.9 מ״ג 1683.5 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 9.1 גרם
    כולסטרול 151.9 מ״ג 607.6 מ״ג
    סידן 40.1 מ״ג 160.5 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 114.9 מ״ג 459.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
ליאור קליין
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, הבצל, הקמח, החלבונים ותבלינים.
  2. מחממים במחבת שמן, מעבירים כף מהבלילה למחבת ויוצרים גומה עם הכף במרכז הלביבה.
  3. מוסיפים עוד כ-3 לביבות למחבת.
  4. בכל גומה של לביבה מכניסים חלמון שלם וממשיכים לטגן עד שקצוות הלביבה חומים.
  5. הופכים את הלביבות בזהירות שהחלמון לא ישבר וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע חום זהוב.
  6. מעבירים את הלביבות לצלחת מרופדת ברב מגבת ג’מבו ומגישים. בתאבון!
לביבות תפוחי אדמה עם ביצה בקן
לביבות תפוחי אדמה עם ביצה בקן. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: שירה יפרח

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות