-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 338.9 קק״ל 1355.6 קק״לפחמימות 38.3 גרם 153.4 גרםשומן 19.3 גרם 77.1 גרםנתרן 420.9 מ״ג 1683.5 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.1 גרםכולסטרול 151.9 מ״ג 607.6 מ״גסידן 40.1 מ״ג 160.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 114.9 מ״ג 459.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות339
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 338.9 קק״ל 1355.6 קק״לפחמימות 38.3 גרם 153.4 גרםשומן 19.3 גרם 77.1 גרםנתרן 420.9 מ״ג 1683.5 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרםשומן רווי 2.3 גרם 9.1 גרםכולסטרול 151.9 מ״ג 607.6 מ״גסידן 40.1 מ״ג 160.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 114.9 מ״ג 459.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 339 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 תפוחי אדמה בינונייםקלופים ומגוררים
-
4 גבעולי בצל ירוקקצוץ
-
50 גרם קמח לבן
-
4 חלבונים M
-
4 חלמונים M
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 קורט אגוז מוסקטלא חובה
-
1/4 כוס שמן קנולה
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, הבצל, הקמח, החלבונים ותבלינים.
- מחממים במחבת שמן, מעבירים כף מהבלילה למחבת ויוצרים גומה עם הכף במרכז הלביבה.
- מוסיפים עוד כ-3 לביבות למחבת.
- בכל גומה של לביבה מכניסים חלמון שלם וממשיכים לטגן עד שקצוות הלביבה חומים.
- הופכים את הלביבות בזהירות שהחלמון לא ישבר וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע חום זהוב.
- מעבירים את הלביבות לצלחת מרופדת ברב מגבת ג’מבו ומגישים. בתאבון!
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, הבצל, הקמח, החלבונים ותבלינים.
- מחממים במחבת שמן, מעבירים כף מהבלילה למחבת ויוצרים גומה עם הכף במרכז הלביבה.
- מוסיפים עוד כ-3 לביבות למחבת.
- בכל גומה של לביבה מכניסים חלמון שלם וממשיכים לטגן עד שקצוות הלביבה חומים.
- הופכים את הלביבות בזהירות שהחלמון לא ישבר וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע חום זהוב.
- מעבירים את הלביבות לצלחת מרופדת ברב מגבת ג’מבו ומגישים. בתאבון!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן