-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4727.3 קק״ל 9454.6 קק״לפחמימות 63.8 גרם 127.5 גרםשומן 501.3 גרם 1002.5 גרםנתרן 3.8 מ״ג 7.5 מ״גחלבון 8.7 גרם 17.5 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 7.3 גרםשומן רווי 35.0 גרם 70.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.0 מ״ג 76.0 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 254.9 מ״ג 509.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות4727
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4727.3 קק״ל 9454.6 קק״לפחמימות 63.8 גרם 127.5 גרםשומן 501.3 גרם 1002.5 גרםנתרן 3.8 מ״ג 7.5 מ״גחלבון 8.7 גרם 17.5 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 7.3 גרםשומן רווי 35.0 גרם 70.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 38.0 מ״ג 76.0 מ״גברזל 1.1 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 254.9 מ״ג 509.8 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 4727 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בצל גדולקלוף ושלם
-
1 חבילה קמח טמפורהמזרח מערב
-
1 כוס קמח לבן
טיגון עמוק
-
1 ליטר שמן קנולה
הגשה
-
1/4 כוס ספייסי מיונזמזרח מערב
-
1/4 כוס רוטב סרירצ’המזרח מערב
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לפרח - חותכים צד אחד ומשאירים את השורש מחובר. יוצרים חתכים בצד הבצל, ופותחים כמו פרח.
- מעבירים את הקמח הלבן לקערה גדולה. מצפים היטב את הבצל בקמח לבן מכל הכיוונים ומסירים שאריות קמח.
- טובלים בקמח הטמפורה, ושוב בקמח הלבן.
- מחממים סיר קטן עם שמן לטמפרטורה של טיגון ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
- מגישים מיד עם הרטבים.
אופן הכנה
- חותכים את הבצל לפרח - חותכים צד אחד ומשאירים את השורש מחובר. יוצרים חתכים בצד הבצל, ופותחים כמו פרח.
- מעבירים את הקמח הלבן לקערה גדולה. מצפים היטב את הבצל בקמח לבן מכל הכיוונים ומסירים שאריות קמח.
- טובלים בקמח הטמפורה, ושוב בקמח הלבן.
- מחממים סיר קטן עם שמן לטמפרטורה של טיגון ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
- מגישים מיד עם הרטבים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן