-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 359.4 קק״ל 3593.6 קק״לפחמימות 47.9 גרם 479.2 גרםשומן 16.3 גרם 163.2 גרםנתרן 43.9 מ״ג 438.6 מ״גחלבון 5.7 גרם 57.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.3 גרםשומן רווי 3.8 גרם 37.6 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסידן 69.3 מ״ג 693.2 מ״גברזל 1.2 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 147.0 מ״ג 1470.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות359
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 359.4 קק״ל 3593.6 קק״לפחמימות 47.9 גרם 479.2 גרםשומן 16.3 גרם 163.2 גרםנתרן 43.9 מ״ג 438.6 מ״גחלבון 5.7 גרם 57.3 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 14.3 גרםשומן רווי 3.8 גרם 37.6 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 1.4 מ״גסידן 69.3 מ״ג 693.2 מ״גברזל 1.2 מ״ג 11.9 מ״גאשלגן 147.0 מ״ג 1470.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 359 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס שוקולד
-
1 1/3 כוסות חלב סויה
-
1 כף חומץ 5%
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כוס סוכר חום
-
2 כוסות קמח לבן
-
1/4 כוס אבקת קקאו
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
100 גרם שוקולד מריר 70%טבעוני, שבור/חתוך גס
תוספת
-
1 חופן שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- מחממים תנור על 175 מעלות.
- מרפדים תבנית מאפינס בנייר אפייה טבעי סנו חתוך כמו בסרטון.
- בקערה מערבבים את כל המרכיבים הרטובים.
- מנפים לתוך הקערה את כל המרכיבים היבשים ומערבבים היטב.
- מוסיפים שוקולד מריר שבור גס ומערבבים.
- מעבירים כפות גדושות של הבלילה לגומות המאפינס, ממלאים עד הסוף ומקשטים בשוקולד צ’יפס.
- אופים בתנור שחומם מראש במשך 20-25 דקות, עד שקיסם יוצא כמעט נקי מהמאפין המרכזי בתבנית.
- משאירים בתבנית 10 דקות ואז מחלצים מהתבנית ומקררים לחלוטין לפני הגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור על 175 מעלות.
- מרפדים תבנית מאפינס בנייר אפייה טבעי סנו חתוך כמו בסרטון.
- בקערה מערבבים את כל המרכיבים הרטובים.
- מנפים לתוך הקערה את כל המרכיבים היבשים ומערבבים היטב.
- מוסיפים שוקולד מריר שבור גס ומערבבים.
- מעבירים כפות גדושות של הבלילה לגומות המאפינס, ממלאים עד הסוף ומקשטים בשוקולד צ’יפס.
- אופים בתנור שחומם מראש במשך 20-25 דקות, עד שקיסם יוצא כמעט נקי מהמאפין המרכזי בתבנית.
- משאירים בתבנית 10 דקות ואז מחלצים מהתבנית ומקררים לחלוטין לפני הגשה.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן