גרנולה ביתית טבעונית עם שוקולד

מה לקנות אם אפשר להכין בבית? שי-לי ליפא עם מתכון טעים במיוחד של גרנולה ביתית טבעונית עם שוקולד, אגוזים ופירות יבשים. מושלמת למוזלי של הבוקר
מה לקנות אם אפשר להכין בבית? שי-לי ליפא עם מתכון טעים במיוחד של גרנולה ביתית טבעונית עם שוקולד, אגוזים ופירות יבשים. מושלמת למוזלי של הבוקר
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    263
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 262.7 קק״ל 4728.6 קק״ל
    פחמימות 29.6 גרם 532.9 גרם
    שומן 14.7 גרם 263.8 גרם
    נתרן 3.4 מ״ג 62.0 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 80.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 28.8 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 111.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.4 מ״ג 241.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 76.4 מ״ג 1374.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    263
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 262.7 קק״ל 4728.6 קק״ל
    פחמימות 29.6 גרם 532.9 גרם
    שומן 14.7 גרם 263.8 גרם
    נתרן 3.4 מ״ג 62.0 מ״ג
    חלבון 4.5 גרם 80.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 28.8 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 111.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.4 מ״ג 241.9 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 76.4 מ״ג 1374.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 12.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
שי-לי ליפא
X

4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מחממים בסיר קטן שמן קוקוס, סוכר וסירופ מייפל או סילאן על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס לגמרי. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה.
  3. מערבבים שיבולת שועל, אגוזים ואבקת קקאו בקערה (את הפירות המיובשים שומרים לסוף, אחרי האפייה). יוצקים את תערובת השמן על תערובת השיבולת שועל ומערבבים היטב.
  4. מפזרים באופן שווה בתבנית.
  5. אופים 30-25 דקות תוך ערבוב כל 10 דקות עד שהאגוזים זהובים (קשה להבחין האם השיבולת שועל כבר זהובה בגלל צבע הקקאו). מצננים היטב.
  6. מפוררים בידיים את הגרנולה, מוסיפים פירות מיובשים ומערבבים.
  7. שומרים בצנצנת אטומה מחוץ למקרר עד שבועיים או במקרר עד חודשיים.

הערות

  • מנת גרנולה = 50 גרם
  • אפשר להחליף את סירופ המייפל בסילאן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גרנולה ביתית טבעונית עם שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    שרון

    האם ניתן להחליף את הסוכר בדבש? ובאיזו כמות?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות