קינוח כוסות טפיוקה בשתי גרסאות: לילדים ולמבוגרים

שתי גרסאות לקינוחי טפיוקה אישיים: מכינים את הטפיוקה בסיר אחד וממנו מכינים גרסה לקטנים עם בננות ותותים וגרסה לגדולים עם שוקולד וקפה
שתי גרסאות לקינוחי טפיוקה אישיים: מכינים את הטפיוקה בסיר אחד וממנו מכינים גרסה לקטנים עם בננות ותותים וגרסה לגדולים עם שוקולד וקפה
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    240
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.7 קק״ל 1917.5 קק״ל
    פחמימות 24.6 גרם 196.6 גרם
    שומן 14.7 גרם 117.7 גרם
    נתרן 9.8 מ״ג 78.6 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 12.3 גרם 98.0 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 16.4 מ״ג 131.0 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 267.5 מ״ג 2140.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    240
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.7 קק״ל 1917.5 קק״ל
    פחמימות 24.6 גרם 196.6 גרם
    שומן 14.7 גרם 117.7 גרם
    נתרן 9.8 מ״ג 78.6 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 12.3 גרם 98.0 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 16.4 מ״ג 131.0 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 14.7 מ״ג
    אשלגן 267.5 מ״ג 2140.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכון מנצח 2
אולגה טוכשר
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טפיוקה

לגרסת ילדים

לגרסת מבוגרים


אופן הכנה

  1. מערבבים בסיר קטן את המים והסוכר ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
  2. מוסיפים את הטפיוקה ומבשלים תוך ערבוב מפעם לפעם כרבע שעה, או עד שהתערובת מסמיכה והפנינים נעשות שקופות.
  3. מוסיפים את קרם הקוקוס, מערבבים היטב, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור.
  4. מכינים את מחית התות-בננה: שמים את הפירות במעבד מזון או בלנדר וטוחנים למחית אחידה. שומרים בצד.
  5. מרכיבים את גרסת הילדים: מחלקים חצי מכמות הטפיוקה בין קערות הגשה (ממלאים עד 3/4 גובה כלי), יוצקים מעל את מחית התות-בננה ומקשטים בתותים טריים ופיסטוק קצוץ.
  6. מרכיבים את גרסת המבוגרים: ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל.
  7. מוסיפים לקערת הטפיוקה את האספרסו והשוקולד ומערבבים היטב. מחלקים בין כוסות הגשה ומקשטים בשבבי השוקולד ופולי הקקאו.
  8. מגישים מיד או שומרים במקרר מכוסה בניילון נצמד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח כוסות טפיוקה בשתי גרסאות: לילדים ולמבוגרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות