מוקפץ פסטה עם חזה עוף, אפונה ותירס שילדים אוהבים
איך מבשלים ארוחת צהריים בריאה ומזינה לילדים ולמשפחה? לגלי ברמן יש את המתכון המושלם - מוקפץ פסטה עם חזה עוף, אפונה ותירס שכולם אוהבים
איך מבשלים ארוחת צהריים בריאה ומזינה לילדים ולמשפחה? לגלי ברמן יש את המתכון המושלם - מוקפץ פסטה עם חזה עוף, אפונה ותירס שכולם אוהבים
- גלי ברמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 485.1 קק״ל 2425.3 קק״לפחמימות 87.3 גרם 436.6 גרםשומן 5.8 גרם 29.0 גרםנתרן 642.2 מ״ג 3210.8 מ״גחלבון 15.5 גרם 77.7 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 18.9 גרםשומן רווי 1.6 גרם 7.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.6 מ״ג 117.9 מ״גברזל 1.5 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 309.3 מ״ג 1546.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות485
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 485.1 קק״ל 2425.3 קק״לפחמימות 87.3 גרם 436.6 גרםשומן 5.8 גרם 29.0 גרםנתרן 642.2 מ״ג 3210.8 מ״גחלבון 15.5 גרם 77.7 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 18.9 גרםשומן רווי 1.6 גרם 7.8 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.6 מ״ג 117.9 מ״גברזל 1.5 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 309.3 מ״ג 1546.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 485 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
300 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 גזר בינוני
-
1 חבילה פטריות שמפיניון
-
2 כפות שמן זית
-
1 כוס אפונה ירוקה קפואה
-
1 כוס גרגירי תירס קפואים
-
1 כפית שמן שומשום
-
1 כפית שומשום
-
1 כוס מים
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1חבילה או 500 גרם פסטה קצרה
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לרצועות דקות או לקוביות.
- חותכים את הפלפל האדום לרצועות דקות, חותכים את הגזר לג’וליאנים וחותכים את הפטריות לרבעים.
- מחממים מחבת על אש גבוהה ומוסיפים שמן זית. מוסיפים את העוף ומטגנים 2 דקות.
- מוסיפים את הפלפל האדום ומטגנים 5 דקות.
- מוסיפים את הגזר ואת הפטריות ומטגנים 5 דקות.
- מוסיפים את האפונה והתירס, שמן השומשום, השומשום, מים, מלח ופלפל שחור ומבשלים 15 דקות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים לתבשיל. מערבבים ומטגנים יחד 2 דקות. מגישים חם.
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לרצועות דקות או לקוביות.
- חותכים את הפלפל האדום לרצועות דקות, חותכים את הגזר לג’וליאנים וחותכים את הפטריות לרבעים.
- מחממים מחבת על אש גבוהה ומוסיפים שמן זית. מוסיפים את העוף ומטגנים 2 דקות.
- מוסיפים את הפלפל האדום ומטגנים 5 דקות.
- מוסיפים את הגזר ואת הפטריות ומטגנים 5 דקות.
- מוסיפים את האפונה והתירס, שמן השומשום, השומשום, מים, מלח ופלפל שחור ומבשלים 15 דקות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים לתבשיל. מערבבים ומטגנים יחד 2 דקות. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן