-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 365.5 קק״ל 1462.0 קק״לפחמימות 36.6 גרם 146.2 גרםשומן 24.2 גרם 96.7 גרםנתרן 814.2 מ״ג 3256.8 מ״גחלבון 3.5 גרם 14.1 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.4 גרםשומן רווי 5.0 גרם 19.9 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 43.0 מ״גסידן 85.1 מ״ג 340.4 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 288.4 מ״ג 1153.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות366
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 365.5 קק״ל 1462.0 קק״לפחמימות 36.6 גרם 146.2 גרםשומן 24.2 גרם 96.7 גרםנתרן 814.2 מ״ג 3256.8 מ״גחלבון 3.5 גרם 14.1 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.4 גרםשומן רווי 5.0 גרם 19.9 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 43.0 מ״גסידן 85.1 מ״ג 340.4 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 288.4 מ״ג 1153.4 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 366 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אנדיב מקורמל
-
3 ראשי אנדיב לבן
-
1כוס או 240 מ"ל שמנת לבישול 10%
-
20 גרם חמאה
-
2 כפיות סוכר לבן
-
1כוס או 200 גרם גבינה צפתית 5%
סלט
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 צרור כוסברה
-
5 עלי בזיליקום
-
1 צרור ארוגולה
-
1 כוס אגוזי מלך
-
1 כוס חמוציות מיובשות
-
5 כפות שמן זית
-
1 כף קליפת תפוז
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מחממים את השמנת בסיר קטן. חוצים את האנדיב ומבשלים בשמנת 10 דקות. מוציאים ומפזרים סוכר על חציו הפנימי.
- ממיסים את החמאה במחבת. מניחים את האנדיב כשחציו המסוכר כלפי מטה, ומקרמלים 5-7 דקות, עד שהאנדיב מזהיב ומתקרמל.
- מגררים את הגבינה הצפתית מעל האנדיב ומניחים בצד.
- מכינים את הסלט: שוטפים וקוצצים את כל הירקות ומעבירים לקערה. מוסיפים את כל יתר המצרכים ומערבבים עם שמן זית, גרידת תפוז ומלח.
- מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מסדרים מעל את האנדיב המקורמל ומפזרים עוד קצת גבינה צפתית מגוררת.
אופן הכנה
- מחממים את השמנת בסיר קטן. חוצים את האנדיב ומבשלים בשמנת 10 דקות. מוציאים ומפזרים סוכר על חציו הפנימי.
- ממיסים את החמאה במחבת. מניחים את האנדיב כשחציו המסוכר כלפי מטה, ומקרמלים 5-7 דקות, עד שהאנדיב מזהיב ומתקרמל.
- מגררים את הגבינה הצפתית מעל האנדיב ומניחים בצד.
- מכינים את הסלט: שוטפים וקוצצים את כל הירקות ומעבירים לקערה. מוסיפים את כל יתר המצרכים ומערבבים עם שמן זית, גרידת תפוז ומלח.
- מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מסדרים מעל את האנדיב המקורמל ומפזרים עוד קצת גבינה צפתית מגוררת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
נראה טעים וקל להכנה…