סלט אנדיב מקורמל וגבינה צפתית

הצרפתים נוהגים לאכול אנדיב מבושל ולפעמים גם צלוי. אבי לוי מפתיע במתכון של סלט אנדיב מקורמל עם גבינה צפתית והמון ירוקים
הצרפתים נוהגים לאכול אנדיב מבושל ולפעמים גם צלוי. אבי לוי מפתיע במתכון של סלט אנדיב מקורמל עם גבינה צפתית והמון ירוקים
  • אבי לוי
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    366
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.5 קק״ל 1462.0 קק״ל
    פחמימות 36.6 גרם 146.2 גרם
    שומן 24.2 גרם 96.7 גרם
    נתרן 814.2 מ״ג 3256.8 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 14.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 19.9 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 85.1 מ״ג 340.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 288.4 מ״ג 1153.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    366
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.5 קק״ל 1462.0 קק״ל
    פחמימות 36.6 גרם 146.2 גרם
    שומן 24.2 גרם 96.7 גרם
    נתרן 814.2 מ״ג 3256.8 מ״ג
    חלבון 3.5 גרם 14.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.8 גרם 15.4 גרם
    שומן רווי 5.0 גרם 19.9 גרם
    כולסטרול 10.8 מ״ג 43.0 מ״ג
    סידן 85.1 מ״ג 340.4 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 288.4 מ״ג 1153.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
אבי לוי
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אנדיב מקורמל


אופן הכנה

  1. מחממים את השמנת בסיר קטן. חוצים את האנדיב ומבשלים בשמנת 10 דקות. מוציאים ומפזרים סוכר על חציו הפנימי.
  2. ממיסים את החמאה במחבת. מניחים את האנדיב כשחציו המסוכר כלפי מטה, ומקרמלים 5-7 דקות, עד שהאנדיב מזהיב ומתקרמל.
  3. מגררים את הגבינה הצפתית מעל האנדיב ומניחים בצד.
  4. מכינים את הסלט: שוטפים וקוצצים את כל הירקות ומעבירים לקערה. מוסיפים את כל יתר המצרכים ומערבבים עם שמן זית, גרידת תפוז ומלח.
  5. מעבירים את הסלט לצלחת הגשה, מסדרים מעל את האנדיב המקורמל ומפזרים עוד קצת גבינה צפתית מגוררת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט אנדיב מקורמל וגבינה צפתית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות