כמו בסין – אטריות ברוטב סויה ונבטים של ישראל אהרוני
השף ישראל אהרוני מכין מנה מקסימה בניחוח אסיאתי: אטריות ברוטב סויה ונבטים. מנה פיקנטית וטעימה שתהיה תוספת מושלמת לצד עוף או דג
השף ישראל אהרוני מכין מנה מקסימה בניחוח אסיאתי: אטריות ברוטב סויה ונבטים. מנה פיקנטית וטעימה שתהיה תוספת מושלמת לצד עוף או דג
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 541.9 קק״ל 2167.4 קק״לפחמימות 96.2 גרם 384.7 גרםשומן 8.1 גרם 32.4 גרםנתרן 77.7 מ״ג 311.0 מ״גחלבון 3.9 גרם 15.5 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 50.8 מ״ג 203.3 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 185.3 מ״ג 741.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות542
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 541.9 קק״ל 2167.4 קק״לפחמימות 96.2 גרם 384.7 גרםשומן 8.1 גרם 32.4 גרםנתרן 77.7 מ״ג 311.0 מ״גחלבון 3.9 גרם 15.5 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.0 גרםשומן רווי 0.7 גרם 3.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 50.8 מ״ג 203.3 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״גאשלגן 185.3 מ״ג 741.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 542 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה פטוצ’יני
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 שיני שוםקצוצות
-
4 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניקצוץ
-
4 גבעולי בצל ירוקחתוכים לטבעות
-
1 חבילה נבטים סיניים
-
3 כפות רוטב סויה
-
1 כפית סוכר חום
-
1/2 כוס כוסברהעלי כוסברה
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות בהרבה מים עד שהן כמעט עשויות.
- בזמן הבישול שמים את השמן בווק ומטגנים בו שום, ג’ינג’ר וצ’ילי כשתי דקות.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים כשלוש דקות, מוסיפים את הנבטים מערבבים, יוצקים סויה וסוכר ומערבבים דקה.
- מוסיפים את האטריות, מערבבים יחד ורק לבסוף את עלי הכוסברה.
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות בהרבה מים עד שהן כמעט עשויות.
- בזמן הבישול שמים את השמן בווק ומטגנים בו שום, ג’ינג’ר וצ’ילי כשתי דקות.
- מוסיפים את הבצל ומטגנים כשלוש דקות, מוסיפים את הנבטים מערבבים, יוצקים סויה וסוכר ומערבבים דקה.
- מוסיפים את האטריות, מערבבים יחד ורק לבסוף את עלי הכוסברה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן