אהרוני מכין לכם צהריים – אטריות שעועית עם בשר טחון
נמנעים מגלוטן? השף ישראל אהרוני מכין עבורכם ארוחה שלמה במחבת אחת: אטריות שעועית עם בשר טחון. מנה בניחוח אסיאתי, טעימה וקלה להכנה
נמנעים מגלוטן? השף ישראל אהרוני מכין עבורכם ארוחה שלמה במחבת אחת: אטריות שעועית עם בשר טחון. מנה בניחוח אסיאתי, טעימה וקלה להכנה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 408.3 קק״ל 1633.3 קק״לפחמימות 37.3 גרם 149.2 גרםשומן 51.4 גרם 205.8 גרםנתרן 740.3 מ״ג 2961.0 מ״גחלבון 19.4 גרם 77.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרםשומן רווי 4.8 גרם 19.1 גרםכולסטרול 57.0 מ״ג 228.0 מ״גסידן 58.0 מ״ג 232.0 מ״גברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 420.3 מ״ג 1681.3 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 17.9 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות408
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 408.3 קק״ל 1633.3 קק״לפחמימות 37.3 גרם 149.2 גרםשומן 51.4 גרם 205.8 גרםנתרן 740.3 מ״ג 2961.0 מ״גחלבון 19.4 גרם 77.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרםשומן רווי 4.8 גרם 19.1 גרםכולסטרול 57.0 מ״ג 228.0 מ״גסידן 58.0 מ״ג 232.0 מ״גברזל 3.2 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 420.3 מ״ג 1681.3 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 17.9 מ״גסגור
עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 408 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אטריות ובשר
-
250 גרם אטריות שעועיתאטריות צלופן דקות
-
2 כפות שמן קנולה
-
250 גרם בשר בקר טחון
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף יין אורז
-
1 כפית שמן שומשום
-
4 גבעולי בצל ירוקקצוצים דק
-
4 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ דק
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוניקצוץ דק
-
1 כף רוטב צ’ילי חריף
-
1 כפית שמן צ’ילי
רוטב
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפות טחינה גולמית
-
3 כפות מיץ ליים
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כף ציר עוף
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
-
2 גבעולי בצל ירוקחתוכים באלכסון
-
1 חבילה נבטים סיניים
אופן הכנה
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
- מחממים שמן במחבת רחבה. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
- מוסיפים למחבת רוטב סויה, צ’ילי, יין אורז, שמן שומשום, ירקות וכוסברה.
- יוצקים על האטריות מים כמעט רותחים ומשרים כחמש דקות ומסננים.
- מוסיפים את הרוטב למחבת, מוסיפים פנימה את האטריות ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחמש דקות, מידי פעם מערבבים.
- מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל את הבצל הירוק ונבטים ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
- מחממים שמן במחבת רחבה. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.
- מוסיפים למחבת רוטב סויה, צ’ילי, יין אורז, שמן שומשום, ירקות וכוסברה.
- יוצקים על האטריות מים כמעט רותחים ומשרים כחמש דקות ומסננים.
- מוסיפים את הרוטב למחבת, מוסיפים פנימה את האטריות ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כחמש דקות, מידי פעם מערבבים.
- מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל את הבצל הירוק ונבטים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (16)
לא הבנתי האם מערבבים במחבת את האטריות והבשר יחד?
אחרי שמשרים את האטריות במים הן מתרככות מעט ואז מוסיפים אותן למחבת ומבשלים יחד עם הבשר. בהצלחה!
אחלה מנה, בריאה וטעימה
מנה מעולה!!!! די פשוטה להכנה,טעמים מדהימים,
תודה רבה, שירן!
לא רואה איפה יש במתכון ירקות וכוסברה שמוסיפים בהסבר