-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 145.6 קק״ל 582.3 קק״לפחמימות 2.7 גרם 10.9 גרםשומן 15.2 גרם 60.7 גרםנתרן 430.8 מ״ג 1723.4 מ״גחלבון 0.5 גרם 1.9 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.5 מ״ג 26.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 31.8 מ״ג 127.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות146
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 145.6 קק״ל 582.3 קק״לפחמימות 2.7 גרם 10.9 גרםשומן 15.2 גרם 60.7 גרםנתרן 430.8 מ״ג 1723.4 מ״גחלבון 0.5 גרם 1.9 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרםשומן רווי 2.1 גרם 8.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.5 מ״ג 26.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 31.8 מ״ג 127.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 146 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ויניגרט
-
3 כפות שמן זית
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
-
2 כפות עיריתקצוצה
אופן הכנה
- קולפים 20 אספרגוס עבים ויפים ומאדים במיקסר מבשל כ- 3 דקות.
- מורחים בשמן זית וצורבים על מחבת פסים כמה דקות.
- מערבבים היטב את כל חומרי הויניגרט.
- מניחים את האספרגוס על צלחות הגשה ומפזרים מעט עירית, יוצקים מעל רוטב ומגישים עם חזה עוף או כל מנה עיקרית אחרת.
אופן הכנה
- קולפים 20 אספרגוס עבים ויפים ומאדים במיקסר מבשל כ- 3 דקות.
- מורחים בשמן זית וצורבים על מחבת פסים כמה דקות.
- מערבבים היטב את כל חומרי הויניגרט.
- מניחים את האספרגוס על צלחות הגשה ומפזרים מעט עירית, יוצקים מעל רוטב ומגישים עם חזה עוף או כל מנה עיקרית אחרת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן