הכי גאוני ביקום! צ’יפס קליפות ממכר!
נשארו לכם קליפות של ירקות ממרק שהכנתם או תבשיל מהביל? הנה מתכון מושלם שמכינים ברבע שעה והכי כיף שבעולם לנשנש מול הטלויזיה
נשארו לכם קליפות של ירקות ממרק שהכנתם או תבשיל מהביל? הנה מתכון מושלם שמכינים ברבע שעה והכי כיף שבעולם לנשנש מול הטלויזיה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 662.9 קק״ל 662.9 קק״לפחמימות 132.5 גרם 132.5 גרםשומן 33.3 גרם 33.3 גרםנתרן 4.9 מ״ג 4.9 מ״גחלבון 12.9 גרם 12.9 גרםסיבים תזונתיים 85.9 גרם 85.9 גרםשומן רווי 4.6 גרם 4.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.9 מ״ג 30.9 מ״גברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 68.7 מ״ג 68.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות663
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 662.9 קק״ל 662.9 קק״לפחמימות 132.5 גרם 132.5 גרםשומן 33.3 גרם 33.3 גרםנתרן 4.9 מ״ג 4.9 מ״גחלבון 12.9 גרם 12.9 גרםסיבים תזונתיים 85.9 גרם 85.9 גרםשומן רווי 4.6 גרם 4.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.9 מ״ג 30.9 מ״גברזל 2.1 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 68.7 מ״ג 68.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״גסגור
בא לכם להכין חטיף טעים, צבעוני בריא ואפילו טבעוני? אז בפעם הבאה שאתם מכינים מרק ירקות או כל תבשיל אחר עם גזר, תפוחי אדמה שורש סלרי וכד’, שמרו את הקליפות והכינו את המתכון הכיפי הבא!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 663 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלח קארי
-
1/2 כפית מלח ים אטלנטי
-
1/4 כפית כורכום
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית תבלין כוסברה טחון
-
1/2 כפית אבקת צ’יליאו פלפל שחור
-
1/4 כפית סוכר לבן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מעבירים את קליפות הירקות לקערה גדולה מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב.
- בקערה קטנה מערבבים יחד את כל רכיבי מלח הקארי.
- מוסיפים את מלח הקארי לקערת הקליפות ומערבבים היטב.
- מפזרים את הקליפות המתובלות ל-2 תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.
- מכניסים לתנור לכ-20 דקות, עד שהקליפות פריכות וקריספיות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מעבירים את קליפות הירקות לקערה גדולה מוסיפים את שמן הזית ומערבבים היטב.
- בקערה קטנה מערבבים יחד את כל רכיבי מלח הקארי.
- מוסיפים את מלח הקארי לקערת הקליפות ומערבבים היטב.
- מפזרים את הקליפות המתובלות ל-2 תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.
- מכניסים לתנור לכ-20 דקות, עד שהקליפות פריכות וקריספיות.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (10)
הכנתי אתמול עם הנכד איזה יופי של מתכון מפתיע כמה שטעים
כיף לשמוע! 🙂
צריך זהירות מקליפות נגועות בחרקים