פנקו את עצמכם: בננה מטוגנת בפנקו עם רוטב טופי קוקוס

קינוח פרווה ללא פשרות שיקח אותם לרגע קל למזרח: בננה מטוגנת בפנקו עם רוטב טופי קוקוס. בננה בציפוי פריך מוגשת עם רוטב טופי מיוחד
קינוח פרווה ללא פשרות שיקח אותם לרגע קל למזרח: בננה מטוגנת בפנקו עם רוטב טופי קוקוס. בננה בציפוי פריך מוגשת עם רוטב טופי מיוחד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3315
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3314.5 קק״ל 13258.2 קק״ל
    פחמימות 187.7 גרם 750.9 גרם
    שומן 282.4 גרם 1129.6 גרם
    נתרן 580.6 מ״ג 2322.3 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 69.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 43.6 גרם 174.6 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 28.8 מ״ג 115.0 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 770.3 מ״ג 3081.2 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3315
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3314.5 קק״ל 13258.2 קק״ל
    פחמימות 187.7 גרם 750.9 גרם
    שומן 282.4 גרם 1129.6 גרם
    נתרן 580.6 מ״ג 2322.3 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 69.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.2 גרם
    שומן רווי 43.6 גרם 174.6 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 28.8 מ״ג 115.0 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 770.3 מ״ג 3081.2 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחות
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופי קוקוס

בננה מטוגנת

טיגון


אופן הכנה

  1. מכינים את רוטב טופי קוקוס: שמים בסיר קרם קוקוס, סוכר ומלח, מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
  2. מבשלים תוך ערבוב מפעם לפעם במשך כ-50 דקות, או עד שהתערובת מסמיכה משמעותית ומשנה את צבעה לגוון חום ענברי. שומרים בצנצנת.
  3. מחממים היטב שמן לטיגון בסיר רחב. השמן מוכן כשמכניסים לסיר קיסם עץ, ומסביבו מופיעות מלא בועיות קטנות.
  4. טורפים את הביצים בקערה. מקלפים את הבננות. 
  5. טובלים כל בננה בביצה, בקמח ובפירורי פנקו ומניחים בצלחת ל-10 דקות.
  6. מעבירים בזהירות את הבננות המצופות לתוך הסיר עם השמן הרותח. מטגנים עד להזהבה יפה ומוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  7. מגישים מיד בליווי רוטב טופי קוקוס.
פרווה וטבעוני ללא פשרות
פרווה וטבעוני ללא פשרות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקו את עצמכם: בננה מטוגנת בפנקו עם רוטב טופי קוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות