פנקו את עצמכם: בננה מטוגנת בפנקו עם רוטב טופי קוקוס
קינוח פרווה ללא פשרות שיקח אותם לרגע קל למזרח: בננה מטוגנת בפנקו עם רוטב טופי קוקוס. בננה בציפוי פריך מוגשת עם רוטב טופי מיוחד
קינוח פרווה ללא פשרות שיקח אותם לרגע קל למזרח: בננה מטוגנת בפנקו עם רוטב טופי קוקוס. בננה בציפוי פריך מוגשת עם רוטב טופי מיוחד
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3314.5 קק״ל 13258.2 קק״לפחמימות 187.7 גרם 750.9 גרםשומן 282.4 גרם 1129.6 גרםנתרן 580.6 מ״ג 2322.3 מ״גחלבון 17.3 גרם 69.2 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.2 גרםשומן רווי 43.6 גרם 174.6 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 28.8 מ״ג 115.0 מ״גברזל 3.3 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 770.3 מ״ג 3081.2 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות3315
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3314.5 קק״ל 13258.2 קק״לפחמימות 187.7 גרם 750.9 גרםשומן 282.4 גרם 1129.6 גרםנתרן 580.6 מ״ג 2322.3 מ״גחלבון 17.3 גרם 69.2 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.2 גרםשומן רווי 43.6 גרם 174.6 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 28.8 מ״ג 115.0 מ״גברזל 3.3 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 770.3 מ״ג 3081.2 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 3315 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
בננה מטוגנת
-
4 בננות בינוניות
-
2 ביצים L
-
1 כוס קמח לבן
-
2 כוסות פירורי פנקומזרח מערב
טיגון
-
1 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מכינים את רוטב טופי קוקוס: שמים בסיר קרם קוקוס, סוכר ומלח, מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
- מבשלים תוך ערבוב מפעם לפעם במשך כ-50 דקות, או עד שהתערובת מסמיכה משמעותית ומשנה את צבעה לגוון חום ענברי. שומרים בצנצנת.
- מחממים היטב שמן לטיגון בסיר רחב. השמן מוכן כשמכניסים לסיר קיסם עץ, ומסביבו מופיעות מלא בועיות קטנות.
- טורפים את הביצים בקערה. מקלפים את הבננות.
- טובלים כל בננה בביצה, בקמח ובפירורי פנקו ומניחים בצלחת ל-10 דקות.
- מעבירים בזהירות את הבננות המצופות לתוך הסיר עם השמן הרותח. מטגנים עד להזהבה יפה ומוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים מיד בליווי רוטב טופי קוקוס.
אופן הכנה
- מכינים את רוטב טופי קוקוס: שמים בסיר קרם קוקוס, סוכר ומלח, מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
- מבשלים תוך ערבוב מפעם לפעם במשך כ-50 דקות, או עד שהתערובת מסמיכה משמעותית ומשנה את צבעה לגוון חום ענברי. שומרים בצנצנת.
- מחממים היטב שמן לטיגון בסיר רחב. השמן מוכן כשמכניסים לסיר קיסם עץ, ומסביבו מופיעות מלא בועיות קטנות.
- טורפים את הביצים בקערה. מקלפים את הבננות.
- טובלים כל בננה בביצה, בקמח ובפירורי פנקו ומניחים בצלחת ל-10 דקות.
- מעבירים בזהירות את הבננות המצופות לתוך הסיר עם השמן הרותח. מטגנים עד להזהבה יפה ומוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים מיד בליווי רוטב טופי קוקוס.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן