-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 146.0 קק״ל 1313.8 קק״לפחמימות 12.1 גרם 108.8 גרםשומן 6.6 גרם 59.8 גרםנתרן 574.1 מ״ג 5167.3 מ״גחלבון 10.6 גרם 95.8 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 14.3 גרםשומן רווי 2.9 גרם 25.8 גרםכולסטרול 106.9 מ״ג 961.9 מ״גסידן 148.7 מ״ג 1338.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 287.3 מ״ג 2585.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 11.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות146
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 146.0 קק״ל 1313.8 קק״לפחמימות 12.1 גרם 108.8 גרםשומן 6.6 גרם 59.8 גרםנתרן 574.1 מ״ג 5167.3 מ״גחלבון 10.6 גרם 95.8 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 14.3 גרםשומן רווי 2.9 גרם 25.8 גרםכולסטרול 106.9 מ״ג 961.9 מ״גסידן 148.7 מ״ג 1338.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 287.3 מ״ג 2585.6 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 11.9 מ״גסגור
חזרתם הביתה מהעבודה וכל מה שמתחשק לכם זה להזמין אוכל? חשבו שוב – אפשר להכין פשטידת קישואים דלת קלוריות בקלי קלות. השימוש בגבינות דלות שומן הופך את הפשטידה לקלילה, אוורירית ונטולת רגשות אשם.
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 146 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
פשטידה
-
1 כף שמן זית
-
2 בצלים בינוניים
-
1 גביע קוטג’
-
100 גרם גבינה צהובה 9%
-
3 ביצים L
-
1/2 כוס קמח תופח
-
1/2 צרור פטרוזיליה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 קישואים בינוניים
שימון
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס שמן.
- מגררים את הקישואים על פומפייה (מגרדת מגניבה כזאת יכולה להתאים) סוחטים ומשרים במסננת להוצאת הנוזלים. מגררים דק את הגבינה.
- קולפים וחותכים את הבצל לקוביות.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- בקערה גדולה מערבבים את הקוטג’, גבינה, ביצים, הקמח, הפטרוזיליה והתבלינים.
- מוסיפים את הבצל המטוגן והקישואים ומערבבים היטב.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 40 דקות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס שמן.
- מגררים את הקישואים על פומפייה (מגרדת מגניבה כזאת יכולה להתאים) סוחטים ומשרים במסננת להוצאת הנוזלים. מגררים דק את הגבינה.
- קולפים וחותכים את הבצל לקוביות.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- בקערה גדולה מערבבים את הקוטג’, גבינה, ביצים, הקמח, הפטרוזיליה והתבלינים.
- מוסיפים את הבצל המטוגן והקישואים ומערבבים היטב.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 40 דקות.
תגובות (15)
146 קלוריות? אולי לחתיכה חח רק הכף שמן זית זה 90 קלוריות זו הפשטידה הכי משמינה שאפשר להכין מקישואים.
היי, יש באג בחישוב הקלוריות, הקלוריות הן בחלוקה ל-8 מנות. תודה רבה על עירור תשומת הלב – זה בטיפול
פשטידה דיאטטית כשמרכיב אחד הוא גבינה צהובה עם 28% שומן??!!! מה דיאטטי פה ??
אפשר כמובן להמיר את הגבינה לגבינה רזה. מקוים שתהנו. בהצלחה (:
כתוב גבינה צהובה 9%
נכון, 100 גרם גבינה צהובה.
כמה גרם זה מנה?
משקל מנה מאד תלוי בגודל המנה שאוהבים. תבנית בגודל של 20X20 בדרך כלל מספיקה ל-16 מנות (ריבועים). כדי לדעת משקל מנה כדאי לשקול את הפשטידה לאחר האפייה ולחלק במספר המנות הרצוי. בהצלחה!