עוגיות מענגות לגדולים ולקטנים: מרנג עם אגוזים

זה לא פסח בלי נשיקות מוקצפות ומתוקות עם כל מיני תוספות. אז במיוחד לשולחן החג, נשיקות מתפצחות עם אגוזים קצוצים
זה לא פסח בלי נשיקות מוקצפות ומתוקות עם כל מיני תוספות. אז במיוחד לשולחן החג, נשיקות מתפצחות עם אגוזים קצוצים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    1339
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1338.9 קק״ל 1338.9 קק״ל
    פחמימות 126.2 גרם 126.2 גרם
    שומן 29.3 גרם 29.3 גרם
    נתרן 777.4 מ״ג 777.4 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 6.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 46.8 מ״ג 46.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 203.4 מ״ג 203.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 4 שעות ו-15 דק׳
  • קלוריות
    1339
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1338.9 קק״ל 1338.9 קק״ל
    פחמימות 126.2 גרם 126.2 גרם
    שומן 29.3 גרם 29.3 גרם
    נתרן 777.4 מ״ג 777.4 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 6.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 3.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 46.8 מ״ג 46.8 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 203.4 מ״ג 203.4 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-80 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מקציפים במיקסר את החלבונים עם המלח כשתי דקות. מוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר. מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף אחיד ויציב מאד.

    עוגיות טחינה בוש (צילום: שניר גואטה)
    מקציפים לקצף יציב וחזק (צילום: דרור עינב)

  3. מקפלים את אבקת הסוכר והאגוזים הקצוצים לקצף.
  4. על תבנית עם נייר אפייה מזלפים את המרנג המוקצף בעזרת שקית זילוף עם הצנטר בגודל ובצורה המתאימים לכם במרווחים של כשתי אצבעות בין עוגיה לעוגיה.

    עוגיות טחינה בוש (צילום: שניר גואטה)
    מזלפים את הקצף על נייר אפייה (צילום: דרור עינב)

  5. מכניסים לתנור ואופים כ-4 שעות (העוגיות אמורות להתנתק בקלות מהנייר).
  6. מצננים ומעבירים לקופסא אטומה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות מענגות לגדולים ולקטנים: מרנג עם אגוזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות