הפתעה! רול בטטה ללא גלוטן וטעים בטירוף
אמלי פינק אוהבת אוכל מושחת והפעם היא הביאה לנו מתכון לרול בטטה קראנצ'י וטעים שלא תפסיקו לזלול, מתכון פשוט להכנה בגרסה צמחונית או בשרית
אמלי פינק אוהבת אוכל מושחת והפעם היא הביאה לנו מתכון לרול בטטה קראנצ'י וטעים שלא תפסיקו לזלול, מתכון פשוט להכנה בגרסה צמחונית או בשרית
- אמלי פינק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.9 קק״ל 794.4 קק״לפחמימות 2.2 גרם 10.9 גרםשומן 15.1 גרם 75.5 גרםנתרן 653.2 מ״ג 3265.9 מ״גחלבון 3.8 גרם 19.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרםשומן רווי 2.5 גרם 12.6 גרםכולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 19.1 מ״ג 95.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 65.1 מ״ג 325.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות159
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.9 קק״ל 794.4 קק״לפחמימות 2.2 גרם 10.9 גרםשומן 15.1 גרם 75.5 גרםנתרן 653.2 מ״ג 3265.9 מ״גחלבון 3.8 גרם 19.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרםשומן רווי 2.5 גרם 12.6 גרםכולסטרול 118.2 מ״ג 590.8 מ״גסידן 19.1 מ״ג 95.3 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 65.1 מ״ג 325.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.5 מ״גסגור
אני אמלי פינק ואני מתכונאית של אוכל ״חכם״, ממציאנית של קונספט אוכל חדש, חייה על הקצה !
לא יושבת מקופחת בפינה ♥
מאותגרת מכל פינת אוכל אפשרית, בייחוד מאכלי עדות וג׳אנק . למרות שגדלתי על צרפתי טיפוסי, אני יותר נוטה למושחת…
כל המתכונים שלי הם כתוצאה ממחסור שיש לי בתזונת הפליאו ולכל אחד יש תחליף, לפעמים אפילו כזה שמתעלה על המקור.
כל הזמן במסעות אוכל, חוקרת, מתעניינת ומציבה לעצמי אתגרים חדשים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 159 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 בטטה בינוניתאפוייה, קלופה ומקוררת (ניתן להשתמש בכל סוגי הבטטה)
-
1/4 כוס שמן זית
-
2 ביצים L
-
1 כפית שטוחה מלח ים אטלנטי
-
1 קורט אבקת צ’ילי
-
1 קורט אורגנו יבש
-
1 קורט אבקת מרק בצל
-
1 קורט כמון טחון
אופן הכנה
- טוחנים את כל המצרכים למשחה חלקה בבלנדר.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו. בעזרת מרית שטוחה מניחים מהבלילה על תבנית עם נייר אפייה משומן מעט.
- מורחים שכבה דקה עד כמה שניתן אך לא שקוף (רצוי שהשכבה תהיה כמה שיותר אחידה) .
- מכניסים לאפייה של כ-20 דק. מוודאים שהמגע יבש ולא “רטוב”.
- מוציאים ומקררים מעט, וחותכים בהתאם לשימוש.
- ל”משה בתיבה”: ממלאים בקבנוס איכותי/נקניקיה טובה אחרת ומגלגלים.
- מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל ומכניסים חזרה לאפייה על 180 מעלות עד להשחמה, בערך 20-30 דקות.
אופן הכנה
- טוחנים את כל המצרכים למשחה חלקה בבלנדר.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו. בעזרת מרית שטוחה מניחים מהבלילה על תבנית עם נייר אפייה משומן מעט.
- מורחים שכבה דקה עד כמה שניתן אך לא שקוף (רצוי שהשכבה תהיה כמה שיותר אחידה) .
- מכניסים לאפייה של כ-20 דק. מוודאים שהמגע יבש ולא “רטוב”.
- מוציאים ומקררים מעט, וחותכים בהתאם לשימוש.
- ל”משה בתיבה”: ממלאים בקבנוס איכותי/נקניקיה טובה אחרת ומגלגלים.
- מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל ומכניסים חזרה לאפייה על 180 מעלות עד להשחמה, בערך 20-30 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אמלי יקרה שמחים איתך בהצלחתך. מאחלים לך השראה והצלחה בהמשך.