-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 328.5 קק״ל 1313.9 קק״לפחמימות 7.0 גרם 28.0 גרםשומן 12.6 גרם 50.5 גרםנתרן 4.2 מ״ג 16.6 מ״גחלבון 45.4 גרם 181.5 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 110.1 מ״ג 440.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 167.5 מ״ג 670.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות329
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 328.5 קק״ל 1313.9 קק״לפחמימות 7.0 גרם 28.0 גרםשומן 12.6 גרם 50.5 גרםנתרן 4.2 מ״ג 16.6 מ״גחלבון 45.4 גרם 181.5 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 110.1 מ״ג 440.4 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 167.5 מ״ג 670.1 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 329 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה עם עוף
-
1 חבילה פסטה פנה
-
2 חזה עוף שלם בינוניים
-
2 צנצנות ארטישוקים בשימורים
-
3 כפות שמן זית
-
6 עלי מרווה
-
1 בצל סגול בינוני
-
4 שיני שום
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית קליפת לימון
-
1 צרור בזיליקום
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל 1.5 ס”מ. מסננים את הארטישוקים וחותכים לרבעים. חותכים את השום לפרוסות. מגרדים את קליפת הלימון. חותכים גס את הבצל הסגול.
- מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים 4 עלי מרווה, ממליחים ומפלפלים את העוף. מטגנים עד להזהבה קלה במשך 4-5 דקות. מוציאים לצלחת.
- מוסיפים למחבת עוד 3 כפות שמן זית, 2 עלי מרווה, את השום ואת הבצל ומערבבים.
- מוסיפים את הארטישוקים, מערבבים וממשיכים לבשל.
- מוסיפים את העוף ומערבבים. מוסיפים את הפסטה המסוננת, קליפת ומיץ הלימון, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. חותכים את חזה העוף לקוביות בגודל 1.5 ס”מ. מסננים את הארטישוקים וחותכים לרבעים. חותכים את השום לפרוסות. מגרדים את קליפת הלימון. חותכים גס את הבצל הסגול.
- מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים 4 עלי מרווה, ממליחים ומפלפלים את העוף. מטגנים עד להזהבה קלה במשך 4-5 דקות. מוציאים לצלחת.
- מוסיפים למחבת עוד 3 כפות שמן זית, 2 עלי מרווה, את השום ואת הבצל ומערבבים.
- מוסיפים את הארטישוקים, מערבבים וממשיכים לבשל.
- מוסיפים את העוף ומערבבים. מוסיפים את הפסטה המסוננת, קליפת ומיץ הלימון, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
- מוסיפים את עלי הבזיליקום, מערבבים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן