קציצות בקר מקורמלות בתוך רוטב של עגבניות וסילאן

יהודה עמר מכין מנה עיקרית לארוחה חמה והכי ביתית שיש - קציצות בקר רכות מתובלות בבהרט, פפריקה וקוביות בצל מקורמל מתקתק, ברוטב עגבניות וסילאן עשיר וסמיך
יהודה עמר מכין מנה עיקרית לארוחה חמה והכי ביתית שיש - קציצות בקר רכות מתובלות בבהרט, פפריקה וקוביות בצל מקורמל מתקתק, ברוטב עגבניות וסילאן עשיר וסמיך
  • יהודה עמר
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    692
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 692.1 קק״ל 2768.5 קק״ל
    פחמימות 31.2 גרם 124.9 גרם
    שומן 45.8 גרם 183.1 גרם
    נתרן 1561.9 מ״ג 6247.5 מ״ג
    חלבון 37.7 גרם 150.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.6 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 36.6 גרם
    כולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 89.7 מ״ג 358.8 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 23.2 מ״ג
    אשלגן 1134.0 מ״ג 4536.1 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    692
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 692.1 קק״ל 2768.5 קק״ל
    פחמימות 31.2 גרם 124.9 גרם
    שומן 45.8 גרם 183.1 גרם
    נתרן 1561.9 מ״ג 6247.5 מ״ג
    חלבון 37.7 גרם 150.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 16.6 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 36.6 גרם
    כולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״ג
    סידן 89.7 מ״ג 358.8 מ״ג
    ברזל 5.8 מ״ג 23.2 מ״ג
    אשלגן 1134.0 מ״ג 4536.1 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
יהודה עמר
X

12 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

בצל מקורמל

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצל המקורמל: חותכים את הבצלים לקוביות.
  2. מחממים מחבת עם שמן קנולה ומטגנים את הבצלים על אש נמוכה יחד עם כפית סוכר.
  3. אנחנו רוצים לקרמל את הבצלים היטב, בערך כ-25 דקות, כל הזמן מערבבים עד שהוא נהיה שקוף ורך.
  4. מסננים את הבצל מהשמן ומצננים.
  5. מכינים את הקציצות: מערבבים את כל המצרכים יחד (כולל הבצל המקורמל), לשים היטב ומכניסים למקרר עד שהרוטב היה מוכן.
  6. מכינים את הרוטב: בסיר שטוח ורחב שמים שמן, כשהמחבת חמה מוסיפים את השום ואת העגבניות ומטגנים מעט עד לריכוך כ-7 דקות.
  7. מוסיפים את הסילאן ומבשלים כ-2 דקות. מוסיפים את הרסק ומבשלים כ-2 דקות נוספות - חשוב לערבב כל הזמן.
  8. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומטמיעים אותם על אש נמוכה בתערובת העגבניות לפני שמוסיפים את הנוזלים.
  9. מוסיפים את המים החמים יחד המרק עוף, מכסים ומבשלים כ-10-15 דקות עד שהרוטב מצטמצם מעט.
  10. בינתיים, יוצרים מתערובת הבשר קציצות בצורה שאתם אוהבים ומכניסים את הקציצות לתוך הרוטב. מכסים ומבשלים כ-30 דקות על אש קטנה.
    יוצרים מתערובת הבשר קציצות בצורה שאתם אוהבים. צילום: יהודה עמר
    יוצרים מתערובת הבשר קציצות בצורה שאתם אוהבים. צילום: יהודה עמר

    מכניסים את הקציצות לתוך הרוטב, מכסים ומבשלים כ-30 דקות. צילום: יהודה עמר
    מכניסים את הקציצות לתוך הרוטב, מכסים ומבשלים כ-30 דקות. צילום: יהודה עמר


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות בקר מקורמלות בתוך רוטב של עגבניות וסילאן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות