תבנית שהיא חלום: פילה סלמון עם תפוחי אדמה מעוכים
מתכון שיעשה לכם את החיים קלים ואת ארוחת הצהריים או ארוחת ערב למזינות ופשוטות, מתכון מושלם לפילה סלמון עם תפוחי אדמה מעוכים וקריספיים
מתכון שיעשה לכם את החיים קלים ואת ארוחת הצהריים או ארוחת ערב למזינות ופשוטות, מתכון מושלם לפילה סלמון עם תפוחי אדמה מעוכים וקריספיים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 222.7 קק״ל 445.4 קק״לפחמימות 47.0 גרם 93.9 גרםשומן 0.1 גרם 0.1 גרםנתרן 812.3 מ״ג 1624.6 מ״גחלבון 5.7 גרם 11.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.8 מ״ג 5.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 24.8 מ״ג 49.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות223
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 222.7 קק״ל 445.4 קק״לפחמימות 47.0 גרם 93.9 גרםשומן 0.1 גרם 0.1 גרםנתרן 812.3 מ״ג 1624.6 מ״גחלבון 5.7 גרם 11.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.8 מ״ג 5.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 24.8 מ״ג 49.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 223 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 תפוחי אדמה קטניםעם קליפה
-
2 פילה סלמון טרי
-
2 כפות רוטב טריאקי
-
1 קורט מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
הגשה
אופן הכנה
- ממלאים סיר במים רותחים, מכניסים פנימה את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם מתרככים. מסננים ומצננים קצת. מועכים בעזרת מכת כף יד או פטיש שניצלים.
- בוחרים בתכנית צלייה, מגדירים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואת משך הזמן ל-20 דקות. לוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להתחיל בתהליך החימום מראש.
- מסדרים את תפוחי האדמה על גבי התבנית השטוחה בשכבה אחת. יוצקים מעל שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
- לאחר שהמכשיר סיים את תהליך החימום מראש, מכניסים את התבנית למכשיר.
- לאחר 10 דקות, לוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להשהות את הפעלת המכשיר. מוסיפים לתבנית את הסלמון עם צד העור כלפי מטה, מברישים אותו ברוטב טריאקי, מחזירים את התבנית למכשיר ולוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להמשיך בצלייה למשך 10 דקות נוספות, או עד שמגיעים לרמת ההשחמה הרצויה.
- בסיום הבישול מוציאים את התבנית מהטוסטר אובן, ומגישים את הסלמון עם תפוחי האדמה.
אופן הכנה
- ממלאים סיר במים רותחים, מכניסים פנימה את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם מתרככים. מסננים ומצננים קצת. מועכים בעזרת מכת כף יד או פטיש שניצלים.
- בוחרים בתכנית צלייה, מגדירים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואת משך הזמן ל-20 דקות. לוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להתחיל בתהליך החימום מראש.
- מסדרים את תפוחי האדמה על גבי התבנית השטוחה בשכבה אחת. יוצקים מעל שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
- לאחר שהמכשיר סיים את תהליך החימום מראש, מכניסים את התבנית למכשיר.
- לאחר 10 דקות, לוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להשהות את הפעלת המכשיר. מוסיפים לתבנית את הסלמון עם צד העור כלפי מטה, מברישים אותו ברוטב טריאקי, מחזירים את התבנית למכשיר ולוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להמשיך בצלייה למשך 10 דקות נוספות, או עד שמגיעים לרמת ההשחמה הרצויה.
- בסיום הבישול מוציאים את התבנית מהטוסטר אובן, ומגישים את הסלמון עם תפוחי האדמה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
יוצא בול!
קטגוריות
- ארוחה בריאה
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה מהירה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת ערב משפחתית
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- דגים
- העיקר הבריאות
- יום העצמאות
- מנות עיקריות
- מתכוני חגים
- מתכונים לפסח
- מתכונים לראש השנה
- מתכונים קלים
- נינג'ה בעשר דקות
- נינג'ה תנור אובן
- נינג'ה תנור אובן - SP103
- עולם ה- NINJA
- תבשילים ביתיים