סלט קיסר עם קרוטונים ופופקורן שניצל

סלט קיסר נקרא כך ולא בכדי. הוא הקיסר של הסלטים! עשיר, מושחת וטעים, ואם תוסיפו לו גם שניצלונים קטנטנים הוא בכלל יהפוך לחגיגה
סלט קיסר נקרא כך ולא בכדי. הוא הקיסר של הסלטים! עשיר, מושחת וטעים, ואם תוסיפו לו גם שניצלונים קטנטנים הוא בכלל יהפוך לחגיגה
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    657
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 657.0 קק״ל 2628.2 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 123.0 גרם
    שומן 59.1 גרם 236.5 גרם
    נתרן 352.4 מ״ג 1409.5 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 29.7 גרם
    כולסטרול 52.6 מ״ג 210.3 מ״ג
    סידן 64.1 מ״ג 256.6 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 130.4 מ״ג 521.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    657
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 657.0 קק״ל 2628.2 קק״ל
    פחמימות 30.8 גרם 123.0 גרם
    שומן 59.1 גרם 236.5 גרם
    נתרן 352.4 מ״ג 1409.5 מ״ג
    חלבון 6.9 גרם 27.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.8 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 29.7 גרם
    כולסטרול 52.6 מ״ג 210.3 מ״ג
    סידן 64.1 מ״ג 256.6 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 130.4 מ״ג 521.7 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרוטונים

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרוטונים: מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. חותכים את פרוסות החלה לריבועים קטנים. פורסים אותם על תבנית תנור מצופה בנייר אפייה ומשפריצים מעל ספריי שמן זית.
  3. מפזרים מעט מלח ומכניסים לתנור ל-20 דקות. אחרי 10 דקות, מערבבים קצת והופכים אותם, כדי שיהפכו זהובים מכל הצדדים. מוציאים לצינון.
  4. מכינים את המיני שניצל: מעלים את טמפרטורת התנור ל-180 מעלות, פורסים את נתחי השניצל על תבנית תנור עם נייר אפייה ומכניסים לחימום של 15 דקות.

    שורות מיני שניצלים על תבנית
    מסדרים את המיני שניצל בתבנית

  5. מכינים את הרוטב: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב פרט לשמן והמים למעבד המזון ומפעילים. דרך הפתח העליון מזלפים באיטיות את השמן עד לקבלת רוטב סמיך.
  6. פותחים טועמים ואם צריך ממליחים עוד. אם סמיך מידי, מוסיפים 2 כפות מים ונותנים עוד פולס במעבד המזון. הרוטב יספיק לשני סלטים, ואפשר להחזיקו במקרר שלושה ימים בקירור.
  7. מרכיבים את הסלט: מניחים בקערה גדולה את עלי החסה, את הגדולים מאוד אפשר לקרוע לשניים ואת הקטנים יותר להשאיר שלמים.
  8. מוסיפים את הבצל, חצי מכמות הקרוטונים וחצי מכמות השניצלונים.

    עלי חסה, עליהם קרוטונים ושניצלונים
    מניחים קרוטונים ושניצלונים

  9. שופכים כ-6 כפות מהרוטב ומערבבים היטב עם ידיים נקיות.
  10. מוסיפים את יתר הקרוטונים והשניצלונים מעל ומגישים.

    סלט קיסר עם קרוטונים ופופקורן מיני שניצל בצלחת
    בתיאבון!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט קיסר עם קרוטונים ופופקורן שניצל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות