סוכריות קרם ברולה להכנה קלה בבית
לא יאמינו שהכנתם לבד - סוכריות קרם ברולה עם חלב מרוכז, שמנת מתוקה וסוכר שרוף, שמכינים בבית בצ'יק צ'ק בתבנית סיליקון ייעודית
לא יאמינו שהכנתם לבד - סוכריות קרם ברולה עם חלב מרוכז, שמנת מתוקה וסוכר שרוף, שמכינים בבית בצ'יק צ'ק בתבנית סיליקון ייעודית
- מעין טרודל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 117.9 קק״ל 1415.3 קק״לפחמימות 6.2 גרם 74.5 גרםשומן 9.6 גרם 114.8 גרםנתרן 7.9 מ״ג 94.2 מ״גחלבון 1.6 גרם 19.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.5 גרם 65.6 גרםכולסטרול 53.0 מ״ג 636.1 מ״גסידן 18.5 מ״ג 222.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 21.9 מ״ג 263.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 4 שעות
-
קלוריות118
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 117.9 קק״ל 1415.3 קק״לפחמימות 6.2 גרם 74.5 גרםשומן 9.6 גרם 114.8 גרםנתרן 7.9 מ״ג 94.2 מ״גחלבון 1.6 גרם 19.2 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.5 גרם 65.6 גרםכולסטרול 53.0 מ״ג 636.1 מ״גסידן 18.5 מ״ג 222.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.7 מ״גאשלגן 21.9 מ״ג 263.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 4 שעות | קלוריות 118 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
סוכריות
-
3 חלמונים L
-
2 כפות סוכר לבן
-
2 כפות חלב מרוכז
-
1 כפית תמצית וניל
-
250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
ציפוי
-
1 1/2 כפות סוכר לבן
הגשה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
- טורפים ביחד את החלמונים, הסוכר, החלב המרוכז ותמצית הוניל.
- מחממים בסיר את השמנת המתוקה, מוסיפים את תערובת החלמונים ומערבבים כל הזמן עד שמגיעים לסף רתיחה.
- יוצקים את התערובת לתבנית סיליקון בצורת סוכריות ומכניסים את המקלות.
- מכניסים את תבנית הסוכריות לתוך תבנית גדולה יותר, יוצקים מים עד חצי הגובה ואופים את הסוכריות במשך 30 דקות.
- מעבירים את הסוכריות להקפאה למשך 3 שעות לפחות.
- מחלצים את הסוכריות מהתבנית ומסדרים על נייר אפייה.
- מפזרים על הסוכריות סוכר בנדיבות ושורפים את הסוכר עם ברנר. מגישים מיד עם ריבת חלב.
- ניתן להקפיא את הסוכריות עד ההגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
- טורפים ביחד את החלמונים, הסוכר, החלב המרוכז ותמצית הוניל.
- מחממים בסיר את השמנת המתוקה, מוסיפים את תערובת החלמונים ומערבבים כל הזמן עד שמגיעים לסף רתיחה.
- יוצקים את התערובת לתבנית סיליקון בצורת סוכריות ומכניסים את המקלות.
- מכניסים את תבנית הסוכריות לתוך תבנית גדולה יותר, יוצקים מים עד חצי הגובה ואופים את הסוכריות במשך 30 דקות.
- מעבירים את הסוכריות להקפאה למשך 3 שעות לפחות.
- מחלצים את הסוכריות מהתבנית ומסדרים על נייר אפייה.
- מפזרים על הסוכריות סוכר בנדיבות ושורפים את הסוכר עם ברנר. מגישים מיד עם ריבת חלב.
- ניתן להקפיא את הסוכריות עד ההגשה.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
אביזרים
טכניקות