ישראל אהרוני מגיש: פסטה איטלקית עם 4 סוגי פטריות

ליבי במזרח ואנוכי בסוף מערב? לא אצל השף ישראל אהרוני! שילוב של מזרח ומערב, איטלקי ואסייתי, שיוצרים יחד פסטה איטלקית משגעת עם 4 סוגי פטריות
ליבי במזרח ואנוכי בסוף מערב? לא אצל השף ישראל אהרוני! שילוב של מזרח ומערב, איטלקי ואסייתי, שיוצרים יחד פסטה איטלקית משגעת עם 4 סוגי פטריות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    434
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 433.7 קק״ל 2168.3 קק״ל
    פחמימות 107.2 גרם 536.2 גרם
    שומן 34.9 גרם 174.4 גרם
    נתרן 123.2 מ״ג 615.9 מ״ג
    חלבון 36.1 גרם 180.4 גרם
    סיבים תזונתיים 34.9 גרם 174.7 גרם
    שומן רווי 31.8 גרם 158.8 גרם
    כולסטרול 31.4 מ״ג 157.0 מ״ג
    סידן 75.4 מ״ג 377.2 מ״ג
    ברזל 33.3 מ״ג 166.4 מ״ג
    אשלגן 179.7 מ״ג 898.5 מ״ג
    אבץ 32.9 מ״ג 164.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    434
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 433.7 קק״ל 2168.3 קק״ל
    פחמימות 107.2 גרם 536.2 גרם
    שומן 34.9 גרם 174.4 גרם
    נתרן 123.2 מ״ג 615.9 מ״ג
    חלבון 36.1 גרם 180.4 גרם
    סיבים תזונתיים 34.9 גרם 174.7 גרם
    שומן רווי 31.8 גרם 158.8 גרם
    כולסטרול 31.4 מ״ג 157.0 מ״ג
    סידן 75.4 מ״ג 377.2 מ״ג
    ברזל 33.3 מ״ג 166.4 מ״ג
    אשלגן 179.7 מ״ג 898.5 מ״ג
    אבץ 32.9 מ״ג 164.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
ישראל אהרוני
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. חותכים לפרוסות את 4 סוגי הפטריות.
  2. מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים את הבצלצלים הקצוצים, השום והג’ינג’ר למספר דקות.
  3. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים במשך 2 דקות, נזהרים שלא לבשל אותן.
  4. קוצצים גס את החלק הלבן של הבקצ’וי ומוסיפים לסיר, כדי שיקבל בישול ארוך יותר.
  5. מוסיפים גם מלח ופלפל שחור ומקפיצים הכל יחד למספר דקות.
  6. מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים ומלח, לפי הוראות היצרן.
  7. מסננים את פסטה ומוסיפים לסיר עם הפטריות.
  8. מכניסים לסיר גם את עלי הבקצוי בשלמותם. מבשלים ומערבבים הכל יחד בעזרת 2 כפות.
  9. שופכים את הרוטב מעל הפסטה ומבשלים עוד 2 דקות.
  10. מוזגים לצלחות ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ישראל אהרוני מגיש: פסטה איטלקית עם 4 סוגי פטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות