קריספי פסטה: קונכיות פסטה ממולאות וקריספיות שמגישים עם מטבלים
קבלו צורת הגשה חדשה לגמרי לפסטה שלכם: קונכיות פסטה ממולאות בירקות ורוטב שמנת פטריות וצלויות בתנור עד שהן קריספיות. מכינים מטבלים נהדרים בצד ונותר רק לטבול ולשמוע את הקריספ!
קבלו צורת הגשה חדשה לגמרי לפסטה שלכם: קונכיות פסטה ממולאות בירקות ורוטב שמנת פטריות וצלויות בתנור עד שהן קריספיות. מכינים מטבלים נהדרים בצד ונותר רק לטבול ולשמוע את הקריספ!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 855.3 קק״ל 3421.3 קק״לפחמימות 58.8 גרם 235.1 גרםשומן 55.9 גרם 223.6 גרםנתרן 1800.8 מ״ג 7203.2 מ״גחלבון 24.6 גרם 98.3 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרםשומן רווי 30.6 גרם 122.2 גרםכולסטרול 114.2 מ״ג 456.6 מ״גסידן 391.1 מ״ג 1564.5 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 5966.8 מ״ג 23867.3 מ״גאבץ 6.8 מ״ג 27.0 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות855
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 855.3 קק״ל 3421.3 קק״לפחמימות 58.8 גרם 235.1 גרםשומן 55.9 גרם 223.6 גרםנתרן 1800.8 מ״ג 7203.2 מ״גחלבון 24.6 גרם 98.3 גרםסיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.3 גרםשומן רווי 30.6 גרם 122.2 גרםכולסטרול 114.2 מ״ג 456.6 מ״גסידן 391.1 מ״ג 1564.5 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״גאשלגן 5966.8 מ״ג 23867.3 מ״גאבץ 6.8 מ״ג 27.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 855 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
1 בצל גדול
-
1 פלפל ירוק בינוניחתוך לקוביות
-
2 כוסות פטריות שמפיניוןפרוסות
-
3/4 מיכל רוטב שמנת עם פטריות יטבתה 9%
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כוס גבינת מוצרלהמגורדת
-
3 כפות שמן זית
אפייה
מטבל שמנת עירית
-
2 מיכלים שמנת חמוצה 15%
-
חופן עיריתקצוצה
-
1/2 כפית מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
מטבל עגבניות
-
2 עגבניות בינוניותמגורדות בפומפייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מבשלים את קונכיות הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד לקירור.
- מטגנים במחבת עם שמן את הבצל והפלפל הירוק עד להזהבה.
- מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שכל הנוזלים התאדו.
- שופכים פנימה את רוטב השמנת ומבשלים במשך כ-3 דקות. מכבים את האש ומצננים.
- כשהתערובת מגיעה לטמפרטורת החדר, מוסיפים לה את הגבינה ומערבבים.
- ממלאים קונכייה אחת בתערובת הירקות והגבינות.
- סוגרים קונכייה נוספת על הקונכייה הממולאת כך ששתי הקונכיות יעטפו את כל המילוי.
- מניחים את הקונכיות הממולאות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומרססים במעט ספריי שמן.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 10 דקות.
- בינתיים מכינים את המטבלים: מערבבים את השמנת החמוצה עם העירית הקצוצה והתיבול. מערבבים את העגבניות המגורדות עם התיבות
- מגישים את המטבלים בקעריות לצד קונכיות הפסטה המוכנות.
אופן הכנה
- מבשלים את קונכיות הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד לקירור.
- מטגנים במחבת עם שמן את הבצל והפלפל הירוק עד להזהבה.
- מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שכל הנוזלים התאדו.
- שופכים פנימה את רוטב השמנת ומבשלים במשך כ-3 דקות. מכבים את האש ומצננים.
- כשהתערובת מגיעה לטמפרטורת החדר, מוסיפים לה את הגבינה ומערבבים.
- ממלאים קונכייה אחת בתערובת הירקות והגבינות.
- סוגרים קונכייה נוספת על הקונכייה הממולאת כך ששתי הקונכיות יעטפו את כל המילוי.
- מניחים את הקונכיות הממולאות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומרססים במעט ספריי שמן.
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 10 דקות.
- בינתיים מכינים את המטבלים: מערבבים את השמנת החמוצה עם העירית הקצוצה והתיבול. מערבבים את העגבניות המגורדות עם התיבות
- מגישים את המטבלים בקעריות לצד קונכיות הפסטה המוכנות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן