דנון עושה לכם בית ספר- מאיר דנון

אינבולטינו של עוף ממולא, רוטב עגבניות טריות וקוסקוס. צילום: שניר גוואטה
9:33

אינבולטינו של עוף ממולא, רוטב עגבניות טריות וקוסקוס

מאיטליה באהבה! אינבולטינו של גלילי חזה עוף ממולאים בעוף טחון מתובל, מוגשים עם רוטב עגבניות שרי משגע עם אנשובי, אורגנו וצלפים ומנת קוסקוס להשלמת ארוחה נהדרת
לזניה עם רוטב בשמל. צילום: שניר גוואטה
1:42

הטיפ של מאיר: איך מכינים רוטב בשמל מושלם?

מתכון לרוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
10:41

הילה אלפרט ומאיר דנון מכינים יחד לזניה של חצילים ועגבניות

מאיד דנון במתכון ללזניה צמחונית קלאסית עם חצילים ועגבניות וכמובן הרבה גבינת פרמז'ן שכולם אוהבים! מנה מנחמת ופשוטה להכנה, מושלמת לארוחת צהריים או ערב משפחתית
סלמון בכבישה ביתית עם כרישה ורוטב עשבים. צילום: שניר גוואטה
6:24

מאיר דנון מגיש: סלמון בכבישה ביתית, כרישה ורוטב עשבים חמצמץ

סלמון בכבישה ביתית, עם כרישות צלויות מתקתקות ורוטב עשבים עשיר שמחמיא לסלמון, עשוי משאלוט, צלפים, טרגון ועוד המון דברים טובים שיוצרים את המנה הראשונה המושלמת
קונפי ברווז. צילום: שניר גוואטה
3:59

טיפ: איך מכינים קונפי ברווז מושלם?

עיקרית מהאגדות - קונפי (בישול בשומן לפרק זמן ארוך) של כרעי ברווז, מושרים בתבלינים ומתבשלים ארוכות בשומן אווז. כל כך רכים ונימוחים שלא תצליחו להפסיק לזלול
מאיר דנון ודיויד פרנקל. צילום: שניר גואטה
12:29

דיויד פרנקל ומאיר דנון מציגים: מחבת ריגטוני עם קונפי ברווז, יין לבן וירקות

ארוחת צהריים או ערב מושלמת במחבת - פסטה ריגטוני שמתבשלת בבשר קונפי ברווז מפורק, רך ונימוך, עם שאלוט, אפונה, גזר וארטישוק וגם פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות
בוסטוק קינדר לבן ולוז. צילום: שניר גוואטה
4:59

חלום צרפתי: בוסטוק קינדר לבן ולוז

אין יותר מושחת ונהדר מזה - בוסטוק (מאפה צרפתי מבצק בריוש) עם קרם קינדר לבן, שקדים ואגוזי לוז. אם אתם מחפשים קינוח מרשים, מקורי וטעים בטירוף זה בדיוק בשבילכם
פוקצ׳ה תפוחי אדמה עם טונה ולימון כבוש. צילום: שניר גוואטה
12:53

הפוקצ’ה של סופי: פוקצ׳ה תפוחי אדמה במחבת עם טונה ולימון כבוש

מאיר דנון במתכון למנה מושלמת לאירוח או לארוחה קלילה - פוקצ'ה עם שבבי תפוחי אדמה שנאפית במחבת ומעל פסאטה (מחית עגבניות חלקה איכותית), לימון כבוש, טונה וביצים
3:40

אם אין לחם או עוגות תאכלו בריוש: חלום בקופסת שימורים

לחמניות בריוש חלומיות, רכות ומתוקות שלא תוכלו לעמוד בפניהן. את הבריוש אופים בקופסת שימורים ריקה שנותנת לו מראה מדוייק ומוסיף לו אפקט מרשים בנוסף לטעם הממכר
קרפ סופלה עם הדרים וקוואנטרו. צילום: דניה ויינר

קרפ סופלה עם הדרים וקוואנטרו

מתכון צרפתי קלאסי שהוא סוג של פטנט! מאפשר לכם להכין סופלה מבלי החשש מצניחתו הבלתי נמנעת. הקרפ עוטף את הסופלה, שומר עליו ונותן לו עוד מימד של טעם ופריכות
טורטליני כרישה וגבינת מונסטר. צילום: דניה ויינר

כמו באלזס: טורטליני כרישה ומונסטר

טורטליני עדינים ונימוחים, ממולאים בכרישה וגבינת מונסטר - גבינה צרפתית בעלת ניחוח וטעם דומיננטים. פנקו את עצמכם ואת יקיריכם בארוחת גורמה ביתית משובחת ומרשימה
שפצלה עם רוטב ריזלינג, חמאה מתובלת והרינג מעושן

שפצלה עם רוטב ריזלינג, חמאה מתובלת והרינג מעושן

מאיר דנון מביא לכם מתכון לשפצלה עם רוטב ריזלינג, חמאה מתובלת והרינג מעושן - השילוב הגרמני האולטימטיבי במטבח עם מנה שיש בה הכל
סלמון בטנדורי עם דאל עדשים ולאסי מנגו. צילום: מאיר דנון

נאמסטה! סלמון בטנדורי עם דאל עדשים ולאסי מנגו

געגועים להודו, מאיר דנון הכין מתכון לארוחה מושקעת של סלמון בטנדורי עם דאל עדשים ולאסי מנגו עם הרבה אהבה למזרח עם טוויסט מתוק והרבה הרבה טעמים מעולים