דנון עושה לכם בית ספר- מאיר דנון

פילה פרידה עם שומר ורוטב אניס מוקצף. צילום: שניר גוואטה
12:43

אוללה! פילה פרידה עם שומר ורוטב אניס מוקצף

ארוחת צהריים או ערב קלילה וטעימה בטירוף - פילה של דג פרידה נימוח ועסיסי, עם שומר מבושל ומאודה ורוטב פסטיס חמאתי שמשלים לשומר את טעמי האניס החלומיים של המנה
סטייק אנטריקוט צלוי במחבת עם תפוחי אדמה ופטריות. צילום: שניר גוואטה
6:21

סטייק אנטריקוט צלוי במחבת עם תפוחי אדמה ופטריות

קרניבורים התפקדו! סטייק אנטריקוט עבה ועסיסי צלוי במחבת, בתוספת תפוחי אדמה ושני סוגי פטריות מוגש עם רוטב משגע של אנשובי, צלפים, קוביות עגבנייה ופטרוזיליה
3:11

בית ספר לבישול: איך מכינים ציר דגים?

מאיר דנון במתכון קלאסי לציר דגים משובח שישמש לכם בסיס מצויין לרטבים או תיבול במנות שונות. ההכנה פשוטה, זמן העבודה קצר והשדרוג האיכותי למנות שלכם מובטח!
טראט קרם פיסטוק ופירות אדומים. צילום: שניר גואטה
8:47

הטארט המרטיט! טארט פירות אדומים וקרם פיסטוק

מאיר דנון מכין קינוח מרהיב ביופיו וטעים בטירוף! טארט בצק עלים עם קרם פיסטוק עשיר, שכבת ריבת פטל מתקתקה-חמצמצה, פירות יער אדומים וקנלים של קצפת רכה
טורט עלים של סלמון ותרד. צילום: שניר גואטה
8:58

להתענג על טורט עלים של סלמון ותרד

מאיר דנון מכין מאפה מלוח משגע שמתאים במיוחד לחג השבועות! טורט בצק עלים במילוי מוסלין - ממרח סלמון, שמנת, טרגון ועירית, עם פילה סלמון ועלי תרד מטוגנים
בצק עלים. צילום: שניר גואטה
4:41

איך מכינים בבית בצק עלים מהיר?

מתכון חובה בכל בית - מאיר דנון מלמד איך להכין בצק עלים בקלות ומהירות. הבצק משמש בסיס מצוין למגוון מנות מלוחות או מתוקות וניתן להשתמש בו מיד או לשמור בקירור
סאקו סאי - כיסוני טפיוקה ועוף מתוק. צילום: שניר גוואטה
12:52

סאקו סאי – כיסוני טפיוקה ועוף מתוק שיעשו לכם את היום

אוהבי הכיסונים תתכוננו להתמכר - כיסונים מאודים מבצק טפיוקה, ממולאים בעוף טחון במחית כוסברה עם שאלוט, שום ובוטנים מטוגנים, תבלינים אסייאתים וג'ינג'ר טרי
דג וירקות מאודים במיקרוגל. צילום: שניר גוואטה
3:45

טיפ משנה עולם! אידוי דג במיקרוגל

כמה פשוט ככה טעים - פילה דג מאודה עם אפונה סינית, צנון ופולי אדממה, בטעם מתקתק של מיסו ומירין. דקות ספורות ושימוש במיקרוגל בלבד ויש לכם ארוחה קלילה וטעימה
כנפי עוף ממולאות מעושנות בתבלינים סיניים. צילום: שניר גוואטה
8:01

פעם חכם סיני אמר ש: כנפי עוף ממולאות מעושנות בעשן תבלינים סיניים

הנשנוש הכי ממכר - כנפי עוף ממולאות בעוף ואטריות במרינדת סויה ותערובת 5 התבלינים (תערובת תבלינים סיניים). הכנפיים מאודות ומעושנות, ומוגשות ברוטב שזיפים וליים
עוגת מרנג שוקולד. צילום: שניר גואטה
10:35

יום-יום חג! עוגת מרנג שוקולד

עוגה מרשימה, טעימה וחגיגית במיוחד! מתכון של מאיר דנון לעוגה המורכבת משכבות של מוס שוקולד ושברי מרנג-קקאו מתוק. העוגה שתככב בסוף הארוחה ותגרוף מחמאות
סופלה בטעם לואקר. צילום: שניר גואטה
7:30

ואיך החום פתאום עולה? סופלה חם בטעם לואקר!

מאיר דנון מלמד אתכם להכין גרסה לאחד הקינוחים הקלאסיים והאהובים מהמטבח הצרפתי - הסופלה! מאפה קל ואוורירי במילוי קרם בטעם לואקר, המוגש בכלים אישיים ומפנקים
מרנג אפוי. צילום: שניר גואטה
4:07

בית ספר לקונדיטוריה – איך מכינים מרנג אפוי מושלם?

מאיר דנון מכין תוספת שתשדרג לכם את הקינוחים - מרנג אפוי בתוספת קקאו. המרנג יכול לשמש בסיס או עיטור למאפים ועוגות וכמובן גם כנשנוש מתוק בפני עצמו!
ביצה עלומה מטוגנת. צילום: שניר גוואטה
6:47

הברקה מתפצלחת: ביצה עלומה מטוגנת בציפוי שבבי בריק

מנה ראשונה מקורית ומרשימה - ביצה עלומה בציפוי שבבי בריק פריכים, ברוטב קרם קוקוס, תמהרינדי ומיץ ליים טרי ולמעלה בזיליקום תאילנדי, כוסברה, נענע ושאלוט קריספי
2:23

הטיפ של מאיר דנון לביצה עלומה מושלמת!

ביצה עלומה תמיד מרימה ומשדרגת את הארוחה, בין אם בבוקר ובין אם במנות שמתאימות לארוחת ערב מרשימה. רבים חוששים מהכנתה אבל עם המתכון של דנון תראו כמה זה פשוט!
מועג'נאת מקלייה. צילום: שניר גוואטה
13:47

חלום בערבית: מאפה מועג’נאת מקלייה!

פשוט לא תצליחו להפסיק לאכול - מועג'נאת מקלייה - מאפי בצק מטוגנים מהמטבח הערבי, במילוי תפוחי אדמה וביצים קשות. מומלץ מאוד להגיש עם רוטב יוגורט וזעתר משגע!
לברק ממולא. צילום: שניר גואטה
8:45

מוכנים לזה? לברק צלוי בתנור, ממולא בעגבניות וארטישוק

גורמה זה כאן - לברק ממולא בארטישוק, תרד, עגבניות צלויות וזיתים, מוגש עם פסטה פפרדלה בשמן זית, שום, חמאה ועירית. מנה חגיגית, מרשימה וטעימה בטירוף
רוסטביף צלעות בקר. צילום: שניר גואטה
7:20

רוסטביף של צלעות בקר וירקות צלויים

מנה חלומית לאוהבי הבשר - רוסטביף של צלעות אנטריקוט על העצם, מושחמות וצלויות בתנור, בתוספת פטריות, אפונה סינית ושעועית ברוטב קלאסי עם שום פטרוזיליה ותימין
ארוחת ביף פולד בסגנון קובני. צילום: שניר גואטה
10:34

לאכול בקצב: ארוחת פולד ביף בסגנון קובני

אחת הארוחות הטעימות והכיפיות שיש! בשר אונטריב מפורק בבישול ארוך, במרינדה של אננס, גרידת תפוז וליים ושלל תבלינים, מוגש עם בצל כבוש, טורטיות ומגוון עשבי תיבול
פנה קוטה עם אגוזי לוז. צילום: שניר גואטה
5:04

תשאלו את מאיר דנון – אין כמו פנקוטה עם אגוזי לוז!

הקינוח האיטלקי המוכר ואהוב אצלכם בבית - פנקוטה רכה עם רוטב שוקולד או קרמל לפי הטעם ואגוזי לוז קראנצ'ים. קינוח אישי מרשים וטעים בטירוף שיסגור לכם את הארוחה
קדירת דגים עם קוסקוס מלא. צילום: שניר גואטה
9:17

כמו בפרובנס: קדירת דגים ברוטב בוייאבז פיקנטי

מנה מרהיבה וטעימה בטירוף לארוחת צהריים או ערב - קדירת דגים ברוטב בוייאבז עשיר עם זעפרן, צ'ילי, עגבניות וטעמי אניס, שמוגשת על קוסקוס מלא להשלמת ארוחה מאוזנת
אינבולטינו של עוף ממולא, רוטב עגבניות טריות וקוסקוס. צילום: שניר גוואטה
9:33

אינבולטינו של עוף ממולא, רוטב עגבניות טריות וקוסקוס

מאיטליה באהבה! אינבולטינו של גלילי חזה עוף ממולאים בעוף טחון מתובל, מוגשים עם רוטב עגבניות שרי משגע עם אנשובי, אורגנו וצלפים ומנת קוסקוס להשלמת ארוחה נהדרת
לזניה עם רוטב בשמל. צילום: שניר גוואטה
1:42

הטיפ של מאיר: איך מכינים רוטב בשמל מושלם?

מתכון לרוטב בשמל קלאסי הוא לחלוטין חובה בכל בית! בשמל עשוי מקמח, חמאה, חלב ותבלינים בסיסיים, ומשמש רבות במטבח האיטלקי והצרפתי בפשטידות, מאפים וכמובן - לזניה
10:41

הילה אלפרט ומאיר דנון מכינים יחד לזניה של חצילים ועגבניות

מאיד דנון במתכון ללזניה צמחונית קלאסית עם חצילים ועגבניות וכמובן הרבה גבינת פרמז'ן שכולם אוהבים! מנה מנחמת ופשוטה להכנה, מושלמת לארוחת צהריים או ערב משפחתית
סלמון בכבישה ביתית עם כרישה ורוטב עשבים. צילום: שניר גוואטה
6:24

מאיר דנון מגיש: סלמון בכבישה ביתית, כרישה ורוטב עשבים חמצמץ

סלמון בכבישה ביתית, עם כרישות צלויות מתקתקות ורוטב עשבים עשיר שמחמיא לסלמון, עשוי משאלוט, צלפים, טרגון ועוד המון דברים טובים שיוצרים את המנה הראשונה המושלמת
קונפי ברווז. צילום: שניר גוואטה
3:59

טיפ: איך מכינים קונפי ברווז מושלם?

עיקרית מהאגדות - קונפי (בישול בשומן לפרק זמן ארוך) של כרעי ברווז, מושרים בתבלינים ומתבשלים ארוכות בשומן אווז. כל כך רכים ונימוחים שלא תצליחו להפסיק לזלול
מאיר דנון ודיויד פרנקל. צילום: שניר גואטה
12:29

דיויד פרנקל ומאיר דנון מציגים: מחבת ריגטוני עם קונפי ברווז, יין לבן וירקות

ארוחת צהריים או ערב מושלמת במחבת - פסטה ריגטוני שמתבשלת בבשר קונפי ברווז מפורק, רך ונימוך, עם שאלוט, אפונה, גזר וארטישוק וגם פירורי לחם שמוסיפים קראנצ'יות
בוסטוק קינדר לבן ולוז. צילום: שניר גוואטה
4:59

חלום צרפתי: בוסטוק קינדר לבן ולוז

אין יותר מושחת ונהדר מזה - בוסטוק (מאפה צרפתי מבצק בריוש) עם קרם קינדר לבן, שקדים ואגוזי לוז. אם אתם מחפשים קינוח מרשים, מקורי וטעים בטירוף זה בדיוק בשבילכם
פוקצ׳ה תפוחי אדמה עם טונה ולימון כבוש. צילום: שניר גוואטה
12:53

הפוקצ’ה של סופי: פוקצ׳ה תפוחי אדמה במחבת עם טונה ולימון כבוש

מאיר דנון במתכון למנה מושלמת לאירוח או לארוחה קלילה - פוקצ'ה עם שבבי תפוחי אדמה שנאפית במחבת ומעל פסאטה (מחית עגבניות חלקה איכותית), לימון כבוש, טונה וביצים
3:40

בריוש צעד אחר צעד – אם אין חלות או עוגות תאכלו בריוש!

לחמניות בריוש חלומיות, רכות ומתוקות שלא תוכלו לעמוד בפניהן. את הבריוש אופים בקופסת שימורים ריקה שנותנת לו מראה מדוייק ומוסיף לו אפקט מרשים בנוסף לטעם הממכר
קרפ סופלה עם הדרים וקוואנטרו. צילום: דניה ויינר

קרפ סופלה עם הדרים וקוואנטרו

מתכון צרפתי קלאסי שהוא סוג של פטנט! מאפשר לכם להכין סופלה מבלי החשש מצניחתו הבלתי נמנעת. הקרפ עוטף את הסופלה, שומר עליו ונותן לו עוד מימד של טעם ופריכות
טורטליני כרישה וגבינת מונסטר. צילום: דניה ויינר

כמו באלזס: טורטליני כרישה ומונסטר

טורטליני עדינים ונימוחים, ממולאים בכרישה וגבינת מונסטר - גבינה צרפתית בעלת ניחוח וטעם דומיננטים. פנקו את עצמכם ואת יקיריכם בארוחת גורמה ביתית משובחת ומרשימה
שפצלה עם רוטב ריזלינג, חמאה מתובלת והרינג מעושן

שפצלה עם רוטב ריזלינג, חמאה מתובלת והרינג מעושן

מאיר דנון מביא לכם מתכון לשפצלה עם רוטב ריזלינג, חמאה מתובלת והרינג מעושן - השילוב הגרמני האולטימטיבי במטבח עם מנה שיש בה הכל
סלמון בטנדורי עם דאל עדשים ולאסי מנגו. צילום: מאיר דנון

נאמסטה! סלמון בטנדורי עם דאל עדשים ולאסי מנגו

געגועים להודו, מאיר דנון הכין מתכון לארוחה מושקעת של סלמון בטנדורי עם דאל עדשים ולאסי מנגו עם הרבה אהבה למזרח עם טוויסט מתוק והרבה הרבה טעמים מעולים