בצל שאלוט

כדורי עוף בציפוי שומשום
10:21

כדורי עוף נחטפים בציפוי שומשום של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני מלמדת להכין כדורי עוף בציפוי שומשום, מטוגנים ופריכים מבחוץ ועסיסיים מבפנים, המוגשים לצד רוטב אסיאתי
שוק טלה וקוסקוס. צילום: שניר גואטה
5:12

טנזייה כתף טלה על קוסקוס! מה שנקרא: אמאל’ה!

ארוחה בשרית משגעת! שוק טלה נימוח בסילאן, שום, ציר בקר ותימין בבישול ארוך בתנור, עם תבשיל מתקתק של פירות יבשים וקינמון ותוספת קוסקוס להשלמת ארוחה מזינה וטעימה
ריזוטו פטריות. צילום: רון יוחננוב
1:43

ריזוטו פטריות מפנק ב-15 דקות בלבד!

רון יוחננוב מכין לנו ריזוטו פטריות מושלם ברבע שעה בלבד! מנה נהדרת וחגיגית שכולם אוהבים, מנחמת ומפנקת. להכין למי שאתם הכי אוהבים וגם לעצמכם
עוף עם בטטות בתנור. צילום: שניר גואטה
5:37

תבנית של אושר: עוף עם בטטות בתנור

תמרה אהרוני ועומר מילר מסדרים לכם ארוחת צהריים או ערב מזינה וטעימה - עוף בתנור, בתוספת בטטות ובצלי שאלוט ברוטב משגע של דבש, סויה, תפוזים שום וג'ינג'ר
קציצות עוף וזוקיני ברוטב עגבניות

ארוחה טיל! קציצות עוף וזוקיני ברוטב עגבניות

מנת ילדים טעימה ומוצלחת של קציצות עוף בתוספת זוקיני שעושה אותן עוד יותר עסיסיות, ברוטב עגבניות קל ומהיר. מנה שכיף להגיש לצד אורז או פתיתים.
סאקו סאי - כיסוני טפיוקה ועוף מתוק. צילום: שניר גוואטה
12:52

סאקו סאי – כיסוני טפיוקה ועוף מתוק שיעשו לכם את היום

אוהבי הכיסונים תתכוננו להתמכר - כיסונים מאודים מבצק טפיוקה, ממולאים בעוף טחון במחית כוסברה עם שאלוט, שום ובוטנים מטוגנים, תבלינים אסייאתים וג'ינג'ר טרי
נגיסי כרובית. צילום: אפיק גבאי
5:33

נאגטס כרובית אפויים וממכרים עם רוטב חמוץ מתוק

נשנוש מושלם של נאגטס פריכים מבחוץ ורכים מבפנים, עם רוטב טחינה חמוץ מתוק מקורי. והם אפילו אפויים ובריאים כך שאפשר לאכול מהם המון
ביצה עלומה מטוגנת. צילום: שניר גוואטה
6:47

הברקה מתפצלחת: ביצה עלומה מטוגנת בציפוי שבבי בריק

מנה ראשונה מקורית ומרשימה - ביצה עלומה בציפוי שבבי בריק פריכים, ברוטב קרם קוקוס, תמהרינדי ומיץ ליים טרי ולמעלה בזיליקום תאילנדי, כוסברה, נענע ושאלוט קריספי
פקורה ירקות (shutterstock)

נשנוש הודי: פקורה מהממת עם רוטב כוסברה

מתגעגעים להודו? אז יש לנו במיוחד בשבילכם את הנשנוש המושלם לירקות מצופים בפריכות ממכרת שהכי כיף לטבול במטבל כוסברה פיקנטי, לעצום עיניים ולדמיין שאתם בריקשה
פילה פרידה ברוטב אניס מוקצף. צילום: שניר גוואטה

בית ספר לבישול: איך מכינים ציר דגים?

מאיר דנון במתכון קלאסי לציר דגים משובח שישמש לכם בסיס מצויין לרטבים או תיבול במנות שונות. ההכנה פשוטה, זמן העבודה קצר והשדרוג האיכותי למנות שלכם מובטח!
פילה ברמונדי וירקות. צילום: שניר גואטה

גורמה זה כאן: פילה ברמונדי ישראלי ברוטב חמאה לבנה וירקות שורש צלויים

ארוחת ערב רומנטית לימי הסגר ממש כמו במסעדה - פילה דג ברמונדי ישראלי ברוטב קלאסי של חמאה לבנה עם יין לבן וכוכבי אניס, בתוספת תפוחי אדמה וגזרים צרובים במחבת
קציצות סלמון במחית קארי ביתית

במקום חופשה במזרח הרחוק – קציצות סלמון במחית קארי ביתית

נטע לויה מכינה קציצות סלמון במחית קארי ביתית. קציצות אפויות שמכינים עם רוטב קארי פשוט וקל הכנה עם רעננות של כוסברה טרייה ולמון גראס. עם קצת דמיון מודרך תרגישו שאתם על החוף בקופנגן
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים