מים פושרים

מה מקבלים כשמערבבים את המטבח האשכנזי יחד עם הערבי? קטאייף עם סביצ׳ה דג!

איך משדכים בין אוכל ערבי לאוכל אשכנזי? מכינים קטאייף מהמטבח הערבי ווריאציה על הדג מלוח האשכנזי, ומקבלים קטאייף עם סביצ׳ה דג. ביס מושלם, מיוחד וטעים
מוח עגל עם מנגולד וחומוס עטוף בבצק

המוח המרוקאי של רותם בן מויאל – תרתיי משמע!

בכל בית מרוקאי אוכלים תבשיל מוח, ולא רק בחגים. רותם בן מויאל משדרג את המתכון המסורתי ומכין תבשיל מוח עגל, ללא בישול מקדים, עם מנגולד וחומוס עטוף בבצק - מוח של מרוקאי או לא?
תבשיל חומוס בלימון וירוקים. צילום: ים שמיר

ירקות קפואים זה טוב או רע? כל התשובות בפנים וגם תבשיל חומוס בלימון וירוקים!

הכירו את ים שמיר, נטורופתית והרבליסטית קלינית. ים מכינה מתכונים בריאים תוך שמירה על הערכים התזונתיים של כל חומרי הגלם, עם טעם של בית - רק קצת יותר בריא! והפעם תבשיל גרגרי חומוס בלימון וירוקים
באנים במילוי שניצל טופו

איך מכינים לחמניות באן מושלמות? קבלו מתכון שיהפוך אתכם לקיסרים!

תמיד רציתם לדעת כיצד להכין באן כמו במסעדות האסיאתיות? נטע לויה חקרה ומצאה את המתכון של הבאן המושלם עם כל הטיפים והטריקים. הפעם היא מגישה אותו במילוי שניצל טופו
לא לאמיצים בלבד

כבר לא פוחדים משמרים! קרין גורן עם עוגת שמרים למתחילים (ללא לישה)

עוגת שמרים למתחילים (ללא לישה) זו עוגת שמרים פרווה נפלאה עם מלית שוקולד, שמכינים בקלי קלות בלי מיקסר ובלי לישה. פטנט נהדר ושווה אימוץ
ביציק של רון יוחננוב. צילום: רון יוחננוב

הכירו את הבוכרי הטבעוני: ביציק – מאפה בצק שמרים רך במלית דלעת מתקתקה

בוכרי טבעוני נכנס למטבח ומה יצא? ביציק - המאפה הטבעוני שמככב בכל ארוחה בוכרית במלית דלעת מתקתקה. טבעונים וצמחונים יאהבו אבל ממש לא רק הם
מאפה ספיחה במילוי תרד. צילום: אפיק גבאי
הביס המושלם
6:27

כמו שדה ירוק לאחר הגשם – מאפה ספיחה במילוי תרד

מאפים אישיים מהמטבח הלבנוני, במילוי תרד, גבינות ופיסטוקים. עז תלם מכין את אחד המאפים האהובים עליו, והם אפילו בריאים במיוחד
אמפנדס תירס

בים בם בם – אמפנדס תירס אפוי וחם

כיסוני בצק מלאים בענני בשמל נימוחים ומנוקדים בגרעיני תירס מתקתקים שכל ילד ישמח לטרוף או במילים אחרות: אמפנדס תירס ארגנטינאיות ומהממות
אמפנדס בשר מטוגנות

קבלו להיט חנוכה מארגנטינה – אמפנדס בשר מטוגנות בסגנון מנדוסה

הסיפור המלא מאחורי המתכון לאמפנדס הבשר המטוגנות והארגנטינאיות של אמא שלי, הופך אותן להרבה יותר טעימות ממה שהן היו עד עכשיו

מבשלים עם הילדים – בשבילם זה סופגניות, בשבילכם זה סופגניות אפויות (ומעולות!)

הסופגניות הטובות: במקום לעמוד ליד הכיריים ולטגן סופגניות, אופים אותן! הן טעימות ויפות ואפילו אפשר להקפיא אותן, אז תקבלו לחמנייה מתקתקה וטעימה לכריך לבית הספר
כמו מאמא ממרוקו
6:10

בואו עננים! ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן

חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
דונאטס אפויים (shutterstock)
טראמפ, שומע?!

כמו באמריקה! סופגניות דונאטס אפויות שפחות יושבות על המצפון

משתדלים להימנע משמן אך בכל זאת רוצים להנות מסופגנייה רכה ומתוקה? דונאטס אפויות הוא הפתרון עבורכם. בצק שמרים רך ועשיר בשלל ציפויים ותוספות
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים