עלה דפנה

עוף בורגול
0:45

עוף עם בורגול – ארוחה משפחתית מושלמת!

מתכון מושלם לחורף, בסיר גדול ורחב ישבו להם יחדיו עוף עם בורגול מבושלים עם עשבי תיבול ותבלינים וייצרו תבשיל עשיר, מפנק ומנחם שיחמם
מרק עוף צח עם קניידלך אווריריים. צילום: מיכאל מורוזוב

קניידלך אווריריים עם מרק עוף

המרק המסורתי של כל שולחן פסח: מרק עוף עם קניידלך אווריריים וטעימים במיוחד בזכות סוד אחד קטן שהופך אותם למושלמים ורכים
נתח שפונדרה במרינדה של אספרסו, צלוי עם תפוחי אדמה ובצלים
0:47

נתח שפונדרה באספרסו עם תפוחי אדמה ובצלים

נהוג להגיד שלנתח הזה יש טעם מופלא ואין צורך להוסיף לו תיבול, אבל בינינו, האספרסו מעניק לו עומק טעמים וצבעים נפלאים. קבלו ארוחת צהריים מושלמת!
עוף ביין קוק או ון

קוק או ואן: קלאסיקה צרפתית של עוף שלם ביין

קוק או ואן הוא תבשיל צרפתי נודע שהרעיון העומד מאחוריו הוא השריית העוף השלם עם ירקות השורש בבקבוק יין שלם למשך כמה שעות ואז טיגון ובישול ביין שבו הושרה. התוצאה היא עוף רך ונהדר ברוטב יין שהסמיך וקיבל טעם מרוכז ועשיר
פאי רועים שלוש שכבות. אפיק גבאי
0:56

פאי רועים שלוש שכבות

פאי רועים קצת אחר עם שלוש שכבות של בשר טחון, תפוחי אדמה וגזר. מנה יפה ומשגעת שתמיד מצליחה, אהובה גם על ילדים וכוללת את כל אבות המזון בתבנית אחת
עוף עם שום ובצלצלים אהרוני

עוף עם שום ובצלצלים של אהרוני – יד ראשונה ממאסטר שף!

עוף שלם אפוי ועסיסי עם המון בצל ושום ברוטב יין שמוסיפים טעם. נשמע מסובך? לא תאמינו כמה פשוט להכין אותו. 5 דקות עבודה, שעה בתנור, ויש לכם עוף חגיגי
ורניקס תפוחי אדמה עם זיכרונות וקצף ים. צילום: סבינה ולדמן

ורניקי תפוחי אדמה של סבינה ולדמן

סבינה ולדמן משחזרת את החורף במפרץ הבלטי בימי ילדותה ומכינה ורניקי תפוחי אדמה - כיסונים רכים ומופלאים במילוי תפוחי אדמה עם בצל מטוגן שטומנים בחובם זיכרונות

איך מכינים מרק אפונה טבעוני מושלם לחורף חם

נטע לויה אוהבת מרקי קטניות סמיכים ועשירים, על הגבול שבין מרק לנזיד, ומכינה מרק אפונה טבעוני, עשיר ומשביע ללא כל צורך בתוספת של מוצרים מהחי
צלי בקר ביין ובצלים. צילום: נמרוד סונדרס
0:59

סטיפאדו – תבשיל צלי בקר ביין ובצלים

מתכון לתבשיל חורף מושלם - סטיפאדו, הגרסה היוונית לתבשיל בקר ביין אדום ובצלים, ברוטב עגבניות עשיר בבישול ארוך. או במילים אחרות מתכון מחמם לב ובטן לחורף קר
פלוף

אין כמו הפלוב של אימא – ארוחה בסיר אחד למדורת השבט

סבינה ולדמן מכינה את מדורת השבט של משפחתה: פלוב - תבשיל אורז, בשר וירקות אסיאתי מבושם שמכינים בסיר אחד ויש לו שמות שונים כמו אושפלו, פילף או פלוף
תבשיל בשר מרוקאי. צילום: יהודה עמר

אמאאאא!!! תבשיל בשר מרוקאי מטורף!

יהודה עמר מכין תבשיל בשר טעים בטירוף לארוחת ערב משפחתית וחגיגית! בשר אונטריב רך כמו חמאה, ברוטב אדום ופינקטי עם שום, גרגירי חומוס, פלפל, עגבניות ושלל תבלינים
תבשיל בשר בדבש על אורז

תבשיל אורז עם בשר בדבש של יונית צוקרמן

לכבוד ראש השנה, קבלו את התבשיל המושלם של יונית צוקרמן. תבשיל אורז עם בשר שכל המשפחה תאהב. הדבש מעניק לתבשיל טעם מתקתק ועמוק. שנה טובה!
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים