עלה דפנה

פלוף

אין כמו הפלוב של אימא – ארוחה בסיר אחד למדורת השבט

סבינה ולדמן מכינה את מדורת השבט של משפחתה: פלוב - תבשיל אורז, בשר וירקות אסיאתי מבושם שמכינים בסיר אחד ויש לו שמות שונים כמו אושפלו, פילף או פלוף
תבשיל בשר מרוקאי. צילום: יהודה עמר

אמאאאא!!! תבשיל בשר מרוקאי מטורף!

יהודה עמר מכין תבשיל בשר טעים בטירוף לארוחת ערב משפחתית וחגיגית! בשר אונטריב רך כמו חמאה, ברוטב אדום ופינקטי עם שום, גרגירי חומוס, פלפל, עגבניות ושלל תבלינים
תבשיל בשר בדבש על אורז

תבשיל אורז עם בשר בדבש של יונית צוקרמן

לכבוד ראש השנה, קבלו את התבשיל המושלם של יונית צוקרמן. תבשיל אורז עם בשר שכל המשפחה תאהב. הדבש מעניק לתבשיל טעם מתקתק ועמוק. שנה טובה!
עוגת עלי גפן. צילום: תמרה אהרוני
4:00

הנינג’ה של עלי הגפן – עוגת עלי גפן של תמרה אהרוני

תמרה אהרוני עם מתכון מעולה ודרך קצת אחרת להגיש עלי גפן, במקום לגלגל אותם תעשו מהם עוגה! עם בשר בבישול ארוך ללא גלוטן ומקסימום טעמים
צלי בקר ברוטב פטריות. צילום: אפיק גבאי
5:52

יש לי יום יום חג – צלי בקר ברוטב פטריות של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן עם מנה קלאסית שאף שולחן חג לא שלם בלעדיה: צלי בקר ברוטב פטריות. נתחי בשר רכים מאוד בתוספת עשירה של רוטב פטריות
בולונז. צילום: רותם ליברזון

בולונז קלאסי – הכי טעים שתאכלו!

כל אחד חייב מתכון לבולונז קלאסי מוצלח! תבשיל בשר טלה טחון ברוטב עגבניות, עם גזר, סלרי ובצל מתובל בעדינות ביין לבן ועלי דפנה ריחניים, ומוגש על פסטה שאוהבים
קונפי טונה. צילום: אמלי פינק

לא עוד טונה מקופסה: הכירו את קונפי הטונה הביתי!

אמלי פינק מבטיחה שלעולם לא תאכלו יותר "סתם" טונה מקופסת שימורים! קונפי של דג טונה, שמתבשל קצרות בשמן זית איכותי עם ליים, פלפל אנגלי, עלי דפנה ועלי קארי
לחמניות ממולאות בשר
1:00

לחמניות ממולאות בשר, ביס של השמחות!

מה יותר טוב מלחמניות ביתיות רכות ואווריריות? לחמניות ממולאות בשר. לחמניות עסיסיות, טעימות ורכות שקל להכין. ארוחה שלמה בלחמניה אחת

בלי עין הרע – שוקי עוף אפויות ביין לבן ושיני שום

לעוף הטעים הזה יש פוטנציאל למלחמת מזלגות סביב השולחן. אבל במקום לחולל מהומות, הוא משכין שלום ואהבה בשולחן האוכל. יודעים איך? יש מספיק שיני שום לכולם!
פסטרמה הודו. צילום: ליאור שרף

תוצרת בית: פסטרמה הודו בתנור או במעשנה

ליאור שרף מלמד אותנו להכין פסטרמה ביתית משובחת ובריאה יותר! את הפסטרמה אפשר להכין במעשנה או בתנור ולשלב בסנדוויץ' של הילדים לבית הספר או להתפנק עליו בבית
מרק ירקות ועדשים. צילום: אסי רוז

מרק ירקות ועדשים שקורא לכם לחזור הביתה

אסי רוז מכינה מרק עשיר ומנחם שכל בני הבית אוהבים עם עדשים צבעוניות, בטטה ותפוח אדמה בתיבול עדין ומרגיע - המרק המושלם לצהריים או ערב בימי החורף האחרונים
3:11

בית ספר לבישול: איך מכינים ציר דגים?

מאיר דנון במתכון קלאסי לציר דגים משובח שישמש לכם בסיס מצויין לרטבים או תיבול במנות שונות. ההכנה פשוטה, זמן העבודה קצר והשדרוג האיכותי למנות שלכם מובטח!
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים