עלה דפנה

פאי רועים שלוש שכבות. אפיק גבאי
0:56

ארוחת 3 כוכבים: פאי רועים שלוש שכבות

פאי רועים קצת אחר עם שלוש שכבות של בשר טחון, תפוחי אדמה וגזר. מנה יפה ומשגעת שתמיד מצליחה, אהובה גם על ילדים וכוללת את כל אבות המזון בתבנית אחת
מרק פטריות מוקרם2

מרק פטריות מוקרם ומפנק עם ארומה משגעת

מרק פטריות מוקרם ועשיר, עם פטריות שמפיניון, טוסטים של לחם מחמצת ושמנת שמסמיכה את הכל. למרק טעם אדמתי עמוק ואם תוסיפו כמה טיפות של שמן כמהין תעופו לשמיים
ביריאני כבש

ביריאני כבש ואורז מהמטבח ההודי לארוחת חג חגיגית!

החמין המוכר בגרסה ההודית ישירות מקשמיר - ביריאני כבש בניחוחות וטעמים מטריפים לארוחת חג חגיגית ועשירה מאין כמוה!
צלי ברוטב קפה תפוחי אדמה ובצל987987
0:47

נתח שפונדרה באספרסו עם תפוחי אדמה ובצלים

נהוג להגיד שלנתח הזה יש טעם מופלא ואין צורך להוסיף לו תיבול, אבל בינינו, האספרסו מעניק לו עומק טעמים וצבעים נפלאים. קבלו ארוחת צהריים מושלמת!
פריקסה ממולא בבשר אסאדו מפורק 3

פריקסה ממולא בבשר אסאדו מפורק ועסיסי

הסנדוויץ' הטוניסאי במפגש עם נתח בשר עסיסי - פריקסה מטוגן ממולא בבשר אסאדו מפורק, רך ונימוח. חגיגה של טעמים בפה לארוחת הצהריים או הערב!
צלי בקר ברוטב פטריות. צילום: אפיק גבאי
5:52

יש לי יום יום חג – צלי בקר ברוטב פטריות של יונית צוקרמן

יונית צוקרמן עם מנה קלאסית שאף שולחן חג לא שלם בלעדיה: צלי בקר ברוטב פטריות. נתחי בשר רכים מאוד בתוספת עשירה של רוטב פטריות
עוף בורגול
0:45

עוף עם בורגול – ארוחה משפחתית מושלמת!

מתכון מושלם לחורף, בסיר גדול ורחב ישבו להם יחדיו עוף עם בורגול מבושלים עם עשבי תיבול ותבלינים וייצרו תבשיל עשיר, מפנק ומנחם שיחמם
פסטה בולונז עם רכיב סודי
2:05

פסטה בולונז של מאיר אדוני

פסטה בולונז שהשף מאיר אדוני הכי אוהב להכין למשפחה שלו! ולא סתם פסטה בולונז, אלא כזו עם יין לבן, ירקות שורש, עגבניות ופירורי לחם
מרק עוף צח עם קניידלך אווריריים. צילום: מיכאל מורוזוב

קניידלך אווריריים עם מרק עוף

המרק המסורתי של כל שולחן פסח: מרק עוף עם קניידלך אווריריים וטעימים במיוחד בזכות סוד אחד קטן שהופך אותם למושלמים ורכים
עוף ביין קוק או ון

קוק או ואן: קלאסיקה צרפתית של עוף שלם ביין

קוק או ואן הוא תבשיל צרפתי נודע שהרעיון העומד מאחוריו הוא השריית העוף השלם עם ירקות השורש בבקבוק יין שלם למשך כמה שעות ואז טיגון ובישול ביין שבו הושרה. התוצאה היא עוף רך ונהדר ברוטב יין שהסמיך וקיבל טעם מרוכז ועשיר
עוף עם שום ובצלצלים אהרוני

עוף עם שום ובצלצלים של אהרוני – יד ראשונה ממאסטר שף!

עוף שלם אפוי ועסיסי עם המון בצל ושום ברוטב יין שמוסיפים טעם. נשמע מסובך? לא תאמינו כמה פשוט להכין אותו. 5 דקות עבודה, שעה בתנור, ויש לכם עוף חגיגי
ורניקס תפוחי אדמה עם זיכרונות וקצף ים. צילום: סבינה ולדמן

ורניקי תפוחי אדמה של סבינה ולדמן

סבינה ולדמן משחזרת את החורף במפרץ הבלטי בימי ילדותה ומכינה ורניקי תפוחי אדמה - כיסונים רכים ומופלאים במילוי תפוחי אדמה עם בצל מטוגן שטומנים בחובם זיכרונות
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים