אוכל רחוב מבנקוק – לביבות תירס, אפונה וגזר תאילנדיות
בתאילנד בכל קרן רחוב מוכרים לביבות של אפונה, גזר ותירס, קלילות וטעימות שמוגשות עם המון רוטב צ'ילי מתוק. הלביבות הללו הן חטיף טעים שישמח את כל המשפחה!
בתאילנד בכל קרן רחוב מוכרים לביבות של אפונה, גזר ותירס, קלילות וטעימות שמוגשות עם המון רוטב צ'ילי מתוק. הלביבות הללו הן חטיף טעים שישמח את כל המשפחה!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 73.0 קק״ל 1460.0 קק״לפחמימות 9.4 גרם 188.4 גרםסוכר 2.0 גרם 39.3 גרםשומן 2.5 גרם 50.7 גרםנתרן 191.5 מ״ג 3829.6 מ״גחלבון 2.9 גרם 57.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 19.5 גרםשומן רווי 1.0 גרם 19.7 גרםכולסטרול 47.2 מ״ג 943.8 מ״גסידן 17.0 מ״ג 339.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 70.7 מ״ג 1413.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות73
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 73.0 קק״ל 1460.0 קק״לפחמימות 9.4 גרם 188.4 גרםסוכר 2.0 גרם 39.3 גרםשומן 2.5 גרם 50.7 גרםנתרן 191.5 מ״ג 3829.6 מ״גחלבון 2.9 גרם 57.4 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 19.5 גרםשומן רווי 1.0 גרם 19.7 גרםכולסטרול 47.2 מ״ג 943.8 מ״גסידן 17.0 מ״ג 339.5 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.8 מ״גאשלגן 70.7 מ״ג 1413.0 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 73 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות תירס, אפונה וגזר תאילנדיות
-
3 ביצים L
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק קנור
-
1 כפית שורש ג’ינג’רכתוש
-
1/2 כוס יוגורט 1.5%
-
25 גרם חמאהמומסת
-
1 כוס קמח תופח
-
1 כוס אפונה ירוקה עדינה קפואהמופשרת
-
1 גזר בינונימגורר
-
1 כוס גרגירי תירסטריים או מופשרים
-
1/2 כוס בצל ירוקקצוץ דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
טיגון
הגשה
אופן הכנה
- בקערה גדולה נקציף כ-5 דקות את הביצים עם רוטב הצ’ילי המתוק עד שמתקבלת תערובת תפוחה.
- מוסיפים את רוטב הסויה, את היוגורט ואת החמאה ומערבבים בעזרת כף עץ.
- בתנועות קיפול מערבבים את הקמח.
- מוסיפים את הג’ינג’ר, התירס, הגזר, האפונה ואת הבצל הירוק.
- מחממים שמן במחבת גדולה ויוצקים בעזרת כף את הלביבות. מטגנים מכל צד עד להזהבה.
- מעבירים את הלביבות לנייר סופג.
- מגישים עם רוטב צ’ילי מתוק!
אופן הכנה
- בקערה גדולה נקציף כ-5 דקות את הביצים עם רוטב הצ’ילי המתוק עד שמתקבלת תערובת תפוחה.
- מוסיפים את רוטב הסויה, את היוגורט ואת החמאה ומערבבים בעזרת כף עץ.
- בתנועות קיפול מערבבים את הקמח.
- מוסיפים את הג’ינג’ר, התירס, הגזר, האפונה ואת הבצל הירוק.
- מחממים שמן במחבת גדולה ויוצקים בעזרת כף את הלביבות. מטגנים מכל צד עד להזהבה.
- מעבירים את הלביבות לנייר סופג.
- מגישים עם רוטב צ’ילי מתוק!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (16)
מה ניתן לשים במקום ביצים?
אפשר להחליף ב5 כפות קמח חומוס, אבל לא מומלץ
מעיף ישירות לתאילנד
היי טלי, שמחים שאהבת!