אוכל רחוב מבנקוק – לביבות תירס, אפונה וגזר תאילנדיות

בתאילנד בכל קרן רחוב מוכרים לביבות של אפונה, גזר ותירס, קלילות וטעימות שמוגשות עם המון רוטב צ'ילי מתוק. הלביבות הללו הן חטיף טעים שישמח את כל המשפחה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

לביבות תירס, אפונה וגזר תאילנדיות

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה נקציף כ-5 דקות את הביצים עם רוטב הצ’ילי המתוק עד שמתקבלת תערובת תפוחה.
  2. מוסיפים את רוטב הסויה, את היוגורט ואת החמאה ומערבבים בעזרת כף עץ.
  3. בתנועות קיפול מערבבים את הקמח.
  4. מוסיפים את הג’ינג’ר, התירס, הגזר, האפונה ואת הבצל הירוק.
  5. מחממים שמן במחבת גדולה ויוצקים בעזרת כף את הלביבות. מטגנים מכל צד עד להזהבה.
  6. מעבירים את הלביבות לנייר סופג.
  7. מגישים עם רוטב צ’ילי מתוק!

    לביבות בסגנון תאילנדי. צילום: נמרוד סונדרס
    לביבות בסגנון תאילנדי. צילום: נמרוד סונדרס

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 68.7 קק״ל 1373.4 קק״ל
פחמימות 9.2 גרם 183.5 גרם
סוכר 1.9 גרם 37.4 גרם
שומן 2.2 גרם 43.7 גרם
נתרן 185.6 מ״ג 3712.1 מ״ג
חלבון 2.5 גרם 50.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.7 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 18.8 גרם
כולסטרול 40.7 מ״ג 813.4 מ״ג
סידן 10.0 מ״ג 200.2 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 6.0 מ״ג
אשלגן 58.3 מ״ג 1166.8 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar