אורז צהוב עם גזר וחמוציות בנינג’ה פודי

אורז צהוב עם גזר והפתעות קטנות ומתוקות של חמוציות בנינג׳ה פודי הוא שדרוג מעולה לתוספות הקבועות בבית שלכם. תוספת צמחונית וטבעונית שמתאימה לכל ארוחה.
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אורז

אופן הכנה

  1. שוטפים את האורז היטב עד שהמים צלולים.
  2. קוצצים דק את הבצל וגוררים את הגזר בפומפייה.
  3. שמים בסיר הקרמי את השמן, הבצל, הגזר, האורז, התבלינים והמים ומערבבים מעט.
  4. סוגרים את המכשיר עם מכסה סיר הלחץ, מוודאים שהכפתור העליון על מצב Seal והכפתור בפאנל הקדמי על מצב “סיר לחץ” ומפעילים על לחץ גבוה למשך 2 דקות.
  5. לאחר שהמכשיר מסיים את 2 דקות הבישול מאפשרים לו לעבוד על ‘שמירת חום’ במשך 10 דקות (הוא נכנס לפעולה זאת באופן אוטומטי).
  6. בסיום 10 הדקות משחררים את לחץ האוויר בחלק העליון ורק כשהלחץ משתחרר לגמרי פותחים את המכסה, מוסיפים את החמוציות, מערבבים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 1235.6 קק״ל 1235.6 קק״ל
פחמימות 223.6 גרם 223.6 גרם
שומן 31.0 גרם 31.0 גרם
נתרן 1749.3 מ״ג 1749.3 מ״ג
חלבון 18.9 גרם 18.9 גרם
סיבים תזונתיים 17.5 גרם 17.5 גרם
שומן רווי 4.6 גרם 4.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 259.0 מ״ג 259.0 מ״ג
ברזל 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
אשלגן 1408.1 מ״ג 1408.1 מ״ג
אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody