< רקע נינג'ה

איך מכינים סלט כרובית מושלם כמו בקפה פופולר?

סלט כרובית בסגנון טבולה הוא אחד הסלטים הכי מגניבים שיש. במקום הבורגול, פירורי כרובית. אנחנו שחזרנו את המתכון המושלם של "קפה פופולר" וגם לכם כדאי!
סלט כרובית בסגנון טבולה הוא אחד הסלטים הכי מגניבים שיש. במקום הבורגול, פירורי כרובית. אנחנו שחזרנו את המתכון המושלם של "קפה פופולר" וגם לכם כדאי!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    287
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 287.0 קק״ל 1722.0 קק״ל
    פחמימות 54.9 גרם 329.7 גרם
    שומן 64.3 גרם 385.6 גרם
    נתרן 316.8 מ״ג 1901.0 מ״ג
    חלבון 45.7 גרם 274.3 גרם
    סיבים תזונתיים 44.9 גרם 269.7 גרם
    שומן רווי 44.1 גרם 264.7 גרם
    כולסטרול 42.0 מ״ג 252.3 מ״ג
    סידן 114.3 מ״ג 685.7 מ״ג
    ברזל 44.6 מ״ג 267.8 מ״ג
    אשלגן 352.1 מ״ג 2112.3 מ״ג
    אבץ 42.7 מ״ג 256.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    287
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 287.0 קק״ל 1722.0 קק״ל
    פחמימות 54.9 גרם 329.7 גרם
    שומן 64.3 גרם 385.6 גרם
    נתרן 316.8 מ״ג 1901.0 מ״ג
    חלבון 45.7 גרם 274.3 גרם
    סיבים תזונתיים 44.9 גרם 269.7 גרם
    שומן רווי 44.1 גרם 264.7 גרם
    כולסטרול 42.0 מ״ג 252.3 מ״ג
    סידן 114.3 מ״ג 685.7 מ״ג
    ברזל 44.6 מ״ג 267.8 מ״ג
    אשלגן 352.1 מ״ג 2112.3 מ״ג
    אבץ 42.7 מ״ג 256.2 מ״ג
    סגור

סלט כרובית מושלם שטעמתי ב”קפה פופולר” של השף אבי ביטון והיה לי כך כך טעים שהייתי חייבת לנסות לשחזר בבית. זה סלט מורכב ועשיר במרכיבים אבל התוצאה שווה את זה, תאמינו לי. אל תוותרו על האגוזים והמשמשים, הם מוסיפים את כל הכיף לעניין!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

מעל הסלט


אופן הכנה

  1. מכניסים לתוך מעבד המזון את סכין הקיצוץ ומוסיפים את הכרובית, העלים והבצל הסגול.
  2. מפעילים על תוכנית CHOP במשך 3 פעמים עד שנוצר סלט גרגירי. מעבירים לקערה.

    סלט טאבולה כרובית 10
    מכניסים את הכרובית, העלים הירוקים והבצל למעבד המזון. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  3. שוטפים את קערת המעבד ומכניסים אליו את כל חומרי הרוטב. מדליקים על תוכנית PUREE למשך 3 פעמים עד שהרוטב הופך אחיד.

    סלט טאבולה כרובית 11
    מעבדים את כל חומרי הרוטב לרוטב אחיד ושופכים על הסלט. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

  4. שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב כך שיצפה את הסלט. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.

     סלט טאבולה כרובית מושלם 2
    סלט שהוא להיט! מהיר הכנה, טעים ובריא. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

הערות

  • אם עוד לא ניסיתם לאכול כרובית חיה – אתם פשוט חייבים לנסות את המתכון הזה! כשהכרובית נקצצת קטן קטן במעבד המזון של נינג'ה היא הופכת למעין קוסקוס או בורגול מדומה, ומתקבל סלט גדול ומשביע, בלי פחמימות ובלי שום תחושת חסך. עם דיאטה או בלי דיאטה, אתם הולכים לאמץ את הפטנט!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים סלט כרובית מושלם כמו בקפה פופולר?

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    סימה מלצק

    האם אפשר להשתמש בפרורי כרובית קפואה מופשר?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להשתמש בפירורי כרובית קפואה מופשרת במקום כרובית טרייה.

קטגוריות