איך מכינים סלט כרובית מושלם כמו בקפה פופולר?
- מלי זיידמן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 287.0 קק״ל 1722.0 קק״לפחמימות 54.9 גרם 329.7 גרםשומן 64.3 גרם 385.6 גרםנתרן 316.8 מ״ג 1901.0 מ״גחלבון 45.7 גרם 274.3 גרםסיבים תזונתיים 44.9 גרם 269.7 גרםשומן רווי 44.1 גרם 264.7 גרםכולסטרול 42.0 מ״ג 252.3 מ״גסידן 114.3 מ״ג 685.7 מ״גברזל 44.6 מ״ג 267.8 מ״גאשלגן 352.1 מ״ג 2112.3 מ״גאבץ 42.7 מ״ג 256.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות287
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 287.0 קק״ל 1722.0 קק״לפחמימות 54.9 גרם 329.7 גרםשומן 64.3 גרם 385.6 גרםנתרן 316.8 מ״ג 1901.0 מ״גחלבון 45.7 גרם 274.3 גרםסיבים תזונתיים 44.9 גרם 269.7 גרםשומן רווי 44.1 גרם 264.7 גרםכולסטרול 42.0 מ״ג 252.3 מ״גסידן 114.3 מ״ג 685.7 מ״גברזל 44.6 מ״ג 267.8 מ״גאשלגן 352.1 מ״ג 2112.3 מ״גאבץ 42.7 מ״ג 256.2 מ״גסגור
סלט כרובית מושלם שטעמתי ב”קפה פופולר” של השף אבי ביטון והיה לי כך כך טעים שהייתי חייבת לנסות לשחזר בבית. זה סלט מורכב ועשיר במרכיבים אבל התוצאה שווה את זה, תאמינו לי. אל תוותרו על האגוזים והמשמשים, הם מוסיפים את כל הכיף לעניין!
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 287 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים


סלט
רוטב
-
מלימון אחד שלם
-
6 כפות שמן זית
-
3 כפות דבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
מעל הסלט
-
חתוכים ל-6
-
100 גרם אגוזי לוזקלויים וקלופים, מרוסקים קלות (אפשר להחליף באגוזי מלך)

אופן הכנה
- מכניסים לתוך מעבד המזון את סכין הקיצוץ ומוסיפים את הכרובית, העלים והבצל הסגול.
- מפעילים על תוכנית CHOP במשך 3 פעמים עד שנוצר סלט גרגירי. מעבירים לקערה.
מכניסים את הכרובית, העלים הירוקים והבצל למעבד המזון. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס - שוטפים את קערת המעבד ומכניסים אליו את כל חומרי הרוטב. מדליקים על תוכנית PUREE למשך 3 פעמים עד שהרוטב הופך אחיד.
מעבדים את כל חומרי הרוטב לרוטב אחיד ושופכים על הסלט. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס - שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב כך שיצפה את הסלט. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
סלט שהוא להיט! מהיר הכנה, טעים ובריא. סטיילינג קולינרי: יעל מגן, צילום: נמרוד סונדרס
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- מכניסים לתוך מעבד המזון את סכין הקיצוץ ומוסיפים את הכרובית, העלים והבצל הסגול.
- מפעילים על תוכנית CHOP במשך 3 פעמים עד שנוצר סלט גרגירי. מעבירים לקערה.
- שוטפים את קערת המעבד ומכניסים אליו את כל חומרי הרוטב. מדליקים על תוכנית PUREE למשך 3 פעמים עד שהרוטב הופך אחיד.
- שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב כך שיצפה את הסלט. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
הערות
- אם עוד לא ניסיתם לאכול כרובית חיה – אתם פשוט חייבים לנסות את המתכון הזה! כשהכרובית נקצצת קטן קטן במעבד המזון של נינג'ה היא הופכת למעין קוסקוס או בורגול מדומה, ומתקבל סלט גדול ומשביע, בלי פחמימות ובלי שום תחושת חסך. עם דיאטה או בלי דיאטה, אתם הולכים לאמץ את הפטנט!
הערות
- אם עוד לא ניסיתם לאכול כרובית חיה – אתם פשוט חייבים לנסות את המתכון הזה! כשהכרובית נקצצת קטן קטן במעבד המזון של נינג'ה היא הופכת למעין קוסקוס או בורגול מדומה, ומתקבל סלט גדול ומשביע, בלי פחמימות ובלי שום תחושת חסך. עם דיאטה או בלי דיאטה, אתם הולכים לאמץ את הפטנט!

הכנתם את המתכון?
תגובות (2)
האם אפשר להשתמש בפרורי כרובית קפואה מופשר?

כן, אפשר להשתמש בפירורי כרובית קפואה מופשרת במקום כרובית טרייה.