רקע סימנס

איך מכינים שקשוקה? לא צריך להיות דוקטור!

העולם משתגע על שקשוקה ולכם אין מתכון מנצח? עכשיו יש לכם! קבלו מתכון לשקשוקה שיעשה אתכם דוקטור מינימום. חריף, מהיר, זול ומלא מלא טעם. שקשוקה זה הכי קל ביקום!
העולם משתגע על שקשוקה ולכם אין מתכון מנצח? עכשיו יש לכם! קבלו מתכון לשקשוקה שיעשה אתכם דוקטור מינימום. חריף, מהיר, זול ומלא מלא טעם. שקשוקה זה הכי קל ביקום!
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
34 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    361
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 361.2 קק״ל 1444.7 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 58.1 גרם
    שומן 33.0 גרם 132.0 גרם
    נתרן 539.9 מ״ג 2159.4 מ״ג
    חלבון 21.2 גרם 84.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.7 גרם
    שומן רווי 10.2 גרם 40.8 גרם
    כולסטרול 510.9 מ״ג 2043.6 מ״ג
    סידן 86.4 מ״ג 345.5 מ״ג
    ברזל 6.9 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 437.9 מ״ג 1751.8 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 23.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    361
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 361.2 קק״ל 1444.7 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 58.1 גרם
    שומן 33.0 גרם 132.0 גרם
    נתרן 539.9 מ״ג 2159.4 מ״ג
    חלבון 21.2 גרם 84.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.2 גרם 20.7 גרם
    שומן רווי 10.2 גרם 40.8 גרם
    כולסטרול 510.9 מ״ג 2043.6 מ״ג
    סידן 86.4 מ״ג 345.5 מ״ג
    ברזל 6.9 מ״ג 27.6 מ״ג
    אשלגן 437.9 מ״ג 1751.8 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 23.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
34 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שקשוקה

לעיטור


אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר גדול מים.
  2. חורצים X בתחתית העגבניות וחולטים 3 דקות במים הרותחים כדי שיהיה ניתן לקלפן בקלות.
  3. קוצצים גס את העגבניות הקלופות.
  4. מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית.
  5. פורסים את הפלפל החריף לטבעות ומוסיפים למחבת. מערבבים עד שיש ריח פלפל באוויר.
  6. פורסים את שיני השום ומוסיפים למחבת יחד הפפריקה והסוכר. מערבבים היטב.
  7. מוסיפים למחבת את העגבניות הקצוצות ואת רסק העגבניות, ממלחים ומבשלים בערך 10-15 דקות. מערבבים מדי פעם.
  8. מביאים לרתיחה את רוטב העגבניות ומוסיפים בעדינות את הביצים אחת אחרי השניה 4 ביצים. הכי טוב לא סתם לזרוק את הביצים פנימה, אלא ליצור גומה קטנה ולתוכה לשפוך את הביצה.
  9. השקשוקה שלכם מוכנה לזלילה ברגע שחלבון הביצה מתקרש והחלמון מתקשה על פי טעמכם (יותר נוזלי או פחות נוזלי).

המתכון נכתב בשיתוף עם אתר סימנס

הצלחתם? יצאתם הכי דוקטור שקשוקה!

בא לכם להשוויץ - אל תשכחו לצלם ולצרף תמונה!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איך מכינים שקשוקה? לא צריך להיות דוקטור!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Shuky Meir

    יצא ממש טעים, תודה על המתכון.

    Avatar
    jenny salomon

    יאאמי🥘

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    עידן זלצר

    המשפחה שלי מתה על המתכון הזה!!

    Avatar
    דניאל גרוספלד

    אחד הטעימים והקלים.

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כייף, דניאל. תודה שחזרת לספר לנו.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות