אם אי אפשר ללכת למסעדה, המסעדה תבוא אליכם: פילה בקר ופטריות

מנה קלאסית שמתאימה לכל ארוחה חגיגית וגם סתם לפינוק יום יומי, יונית צוקרמן ואמיר דן מביאים לכם מתכון לפילה בקר ופטריות בכמה דקות
מנה קלאסית שמתאימה לכל ארוחה חגיגית וגם סתם לפינוק יום יומי, יונית צוקרמן ואמיר דן מביאים לכם מתכון לפילה בקר ופטריות בכמה דקות
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    99
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.2 קק״ל 396.9 קק״ל
    פחמימות 17.0 גרם 68.2 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.2 גרם
    נתרן 7.6 מ״ג 30.3 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 25.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.5 מ״ג 102.1 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 438.7 מ״ג 1754.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    99
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 99.2 קק״ל 396.9 קק״ל
    פחמימות 17.0 גרם 68.2 גרם
    שומן 0.3 גרם 1.2 גרם
    נתרן 7.6 מ״ג 30.3 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 25.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 25.5 מ״ג 102.1 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 438.7 מ״ג 1754.7 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן ההכנה

  1. מורחים על הפילה שמן זית. ממליחים ומפלפלים את הנתח, מחממים מחבת במקביל.
  2. כשהמחבת חמה, מוסיפים כמה ענפי תימין, צורבים את הנתח מכל הצדדים.
  3. מוסיפים 2 כפות שומן אווז ומשקים את הנתח תוך כדי הצריבה. כשהנתח שחום מכל הצדדים, מוציאים ומניחים אותו בצד לנוח.
  4. על אותה מחבת מקפיצים את הבצלים והפטריות (אפשר להוסיף עוד מעט שמן זית אם צריך). מוסיפים את חומץ הבלסמי, היין ועוד ענף תימין ומצמצמים על להבה בינונית כ-5 דק’.
  5. פורסים את הנתח, מניחים בצלחת לצד הפטריות ומזגגים ברוטב היין. מומלץ להגיש עם פירה שורשים (אפשר גם פירה רגיל).

    פילה בקר ופטריות. צילום: שניר גואטה
    פילה בקר ופטריות. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אם אי אפשר ללכת למסעדה, המסעדה תבוא אליכם: פילה בקר ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות