אם אי אפשר ללכת למסעדה, המסעדה תבוא אליכם: פילה בקר ופטריות

מנה קלאסית שמתאימה לכל ארוחה חגיגית וגם סתם לפינוק יום יומי, יונית צוקרמן ואמיר דן מביאים לכם מתכון לפילה בקר ופטריות בכמה דקות
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן ההכנה

  1. ממליחים ומפלפלים את הנתח, מחממים מחבת במקביל, צורבים את הנתח מכל הצדדים ומניחים אותו בצד לנוח.
  2. על אותה מחבת מקפיצים את הבצלים והפטריות, פורסים את הנתח לצד הפטריות, מזגגים ברוטב היין.

    פילה בקר ופטריות. צילום: שניר גואטה
    פילה בקר ופטריות. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 99.1 קק״ל 396.5 קק״ל
פחמימות 14.5 גרם 58.2 גרם
שומן 0.5 גרם 1.9 גרם
נתרן 10.0 מ״ג 40.1 מ״ג
חלבון 2.6 גרם 10.6 גרם
סיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.5 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 24.0 מ״ג 96.1 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
אשלגן 585.1 מ״ג 2340.6 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody