אפוגטו שקדים וקפה – קינוח מתוק ב-5 דקות

אודי ואושר מכינים אפוגטו - קינוח אישי זריז על בסיס גלידה מוכנה, אספרסו, שוקולד ושקדים בתוספת עוגיות שקדים, ממש כמו באיטליה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-150 מעלות, מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. קולים את השקדים כ-10 דקות, או עד שהם משחימים. מוציאים ומצננים מעט.
  3. מכינים את האספרסו.
  4. בעזרת כף גלידה שמים כדור גלידה בכל כוס הגשה.
  5. יוצקים את הקפה על כדורי הגלידה.
  6. מגרדים שוקולד במיקרופליין, מפזרים מעל שקדים קלויים ועוגיות אמרטי ומגישים מיד.

הערות

  • מגישים את הקינוח בתוך 4 כוסות הגשה מקוררות במקפיא לפחות למשך 30 דקות
  • במקום המיקרופליין אפשר להשתמש בפומפייה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 418.0 קק״ל 1671.9 קק״ל
פחמימות 43.5 גרם 174.0 גרם
שומן 23.6 גרם 94.6 גרם
נתרן 119.2 מ״ג 476.9 מ״ג
חלבון 9.0 גרם 36.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.6 גרם 10.6 גרם
שומן רווי 11.1 גרם 44.6 גרם
כולסטרול 27.3 מ״ג 109.3 מ״ג
סידן 183.0 מ״ג 732.1 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג
אשלגן 268.6 מ״ג 1074.3 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody