המנה שהילדים שלך הכי יאהבו! בולונז פתיתים
ארוחה שלמה בקלות בסיר אחד - עומר מילר ותמרה אהרוני מכינים סיר של בולונז ביתי שמתבשל ביחד עם פתיתים. בזמן עבודה קצר תקבלו ארוחה משביעה ומאוזנת שילדים אוהבים
ארוחה שלמה בקלות בסיר אחד - עומר מילר ותמרה אהרוני מכינים סיר של בולונז ביתי שמתבשל ביחד עם פתיתים. בזמן עבודה קצר תקבלו ארוחה משביעה ומאוזנת שילדים אוהבים
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 394.4 קק״ל 1577.4 קק״לפחמימות 21.7 גרם 86.8 גרםשומן 20.3 גרם 81.3 גרםנתרן 1147.4 מ״ג 4589.4 מ״גחלבון 28.4 גרם 113.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.8 גרם 23.0 גרםכולסטרול 91.0 מ״ג 364.0 מ״גסידן 18.0 מ״ג 72.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 286.0 מ״ג 1144.1 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 25.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות394
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 394.4 קק״ל 1577.4 קק״לפחמימות 21.7 גרם 86.8 גרםשומן 20.3 גרם 81.3 גרםנתרן 1147.4 מ״ג 4589.4 מ״גחלבון 28.4 גרם 113.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 5.8 גרם 23.0 גרםכולסטרול 91.0 מ״ג 364.0 מ״גסידן 18.0 מ״ג 72.1 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 286.0 מ״ג 1144.1 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 25.8 מ״גסגור
עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 394 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף שמן זית
-
400 גרם בשר בקר טחון
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכןMUTTI
-
2 כוסות מים רותחים
-
1 כוס פתיתיםאיזה סוג שאוהבים
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- בסיר רחב ושטוח (סוטאז’) מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר עד שהוא מתפורר ומשנה את צבעו ואין יותר מים בתחתית הסיר - חשוב מאוד לטגן על אש גבוהה, אנחנו רוצים צריבה של הבשר ולא בישול שלו. זה לוקח בערך 10 דקות.
- ממליחים ומפלפלים תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים רוטב עגבניות של MUTTI ומבשלים במשך 20 דקות עד שהבשר מתרכך והרוטב טעים. אם צריך, מוסיפים קצת מלח ופלפל.
- מוסיפים את הפתיתים ואת המים הרותחים, מנמיכים את האש לנמוכה ביותר וסוגרים את הסיר עם מכסה.
- מבשלים במשך 10 דקות או עד שהפתיתים רכים אבל עדיין יציבים. זוכרים? הם ממשיכים להתבשל גם אחרי שסוגרים את הגז.
אופן הכנה
- בסיר רחב ושטוח (סוטאז’) מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר עד שהוא מתפורר ומשנה את צבעו ואין יותר מים בתחתית הסיר - חשוב מאוד לטגן על אש גבוהה, אנחנו רוצים צריבה של הבשר ולא בישול שלו. זה לוקח בערך 10 דקות.
- ממליחים ומפלפלים תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים רוטב עגבניות של MUTTI ומבשלים במשך 20 דקות עד שהבשר מתרכך והרוטב טעים. אם צריך, מוסיפים קצת מלח ופלפל.
- מוסיפים את הפתיתים ואת המים הרותחים, מנמיכים את האש לנמוכה ביותר וסוגרים את הסיר עם מכסה.
- מבשלים במשך 10 דקות או עד שהפתיתים רכים אבל עדיין יציבים. זוכרים? הם ממשיכים להתבשל גם אחרי שסוגרים את הגז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות