חלום צרפתי: בוסטוק קינדר לבן ולוז

אין יותר מושחת ונהדר מזה - בוסטוק (מאפה צרפתי מבצק בריוש) עם קרם קינדר לבן, שקדים ואגוזי לוז. אם אתם מחפשים קינוח מרשים, מקורי וטעים בטירוף זה בדיוק בשבילכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

בוסטוק

סירופ סוכר

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים בריוש לפי המתכון המושלם של בריוש בקופסת שימורים
  2. מכינים את הקרם: בקערה טורפים את החמאה עם אבקת השקדים וביצה. כשמתקבל קרם חלק מוסיפים כף קרם קינדר לבן. מעבירים לשק זילוף.
  3. מכינים סירופ סוכר- מרתיחים יחד 500 גרם מים ו-250 גרם סוכר. אפשר לתבל במקל או מעט תמצית וניל לטעם.
  4. מורחים את סירופ הסוכר על כל פרוסת בריוש.
  5. מזלפים בעיגול את קרם השקדים והקינדר על פרוסות הבריוש תוך השארת שוליים נקיים מקרם.
  6. טובלים בשבבי אגוזי לוז עם הקליפה לפני האפייה.
  7. אופים בתנור 10-15 דקות בחום של 170-180 מעלות עד להתייצבות הקרם.

    בוסטוק קינדר לבן ולוז (צילום: שניר גוואטה)
    בוסטוק קינדר לבן ולוז (צילום: שניר גוואטה)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 213.5 קק״ל 1280.8 קק״ל
פחמימות 41.9 גרם 251.6 גרם
שומן 5.1 גרם 30.3 גרם
נתרן 15.0 מ״ג 89.8 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 8.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 17.1 גרם
כולסטרול 53.1 מ״ג 318.3 מ״ג
סידן 11.9 מ״ג 71.5 מ״ג
ברזל 0.2 מ״ג 1.3 מ״ג
אשלגן 15.4 מ״ג 92.6 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (4)

    Avatar
    שיראל

    היכן יושב בית הספר לבישול? מאוד התרשמתי מהמקצועיות והתפאורה

      Avatar
      Foody Foody

      היי, בית הספר דנון נמצא בנמל תל אביב, הכי טוב להתקשר לשם: 03-7571555 הם הכי חמודים בעולם!

    Avatar
    אלעד

    נהנתי מאוד מהתוכנית אתה מורה מעולה!!!

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה! כיף לשמוע.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody