
-
זמן הכנה30 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
בוסטוק
-
1 כף ממרח בטעם קינדר לבן
-
1 ביצה L
-
30 גרם חמאה
-
100 גרם אבקת שקדים
-
1 מנה בריושפרוס ל- 6 פרוסות
הגשה
-
1 חופן אגוזי לוזקצוצים
אופן הכנה
- מכינים בריוש לפי המתכון המושלם של בריוש בקופסת שימורים
- מכינים את הקרם: בקערה טורפים את החמאה עם אבקת השקדים וביצה. כשמתקבל קרם חלק מוסיפים כף קרם קינדר לבן. מעבירים לשק זילוף או לסנו סושי - שקית זיפר.
- מכינים סירופ סוכר- מרתיחים יחד 500 גרם מים ו-250 גרם סוכר. אפשר לתבל במקל או מעט תמצית וניל לטעם.
- מורחים את סירופ הסוכר על כל פרוסת בריוש.
- מזלפים בעיגול את קרם השקדים והקינדר על פרוסות הבריוש תוך השארת שוליים נקיים מקרם.
- טובלים בשבבי אגוזי לוז עם הקליפה לפני האפייה.
- מרפדים תבנית תנור בסנו סושי - נייר אפייה טבעי, מעבירים את המאפים לתבנית ואופים בתנור 10-15 דקות בחום של 170-180 מעלות עד להתייצבות הקרם.
בוסטוק קינדר לבן ולוז (צילום: שניר גוואטה)
בשיתוף עם בית ספר דנון
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
6
מנות
קלוריות
214.2
קק״ל
1285.0
קק״ל
פחמימות
41.9
גרם
251.6
גרם
שומן
5.2
גרם
30.9
גרם
נתרן
28.8
מ״ג
172.6
מ״ג
חלבון
1.3
גרם
8.1
גרם
סיבים תזונתיים
0.2
גרם
1.0
גרם
שומן רווי
2.9
גרם
17.1
גרם
כולסטרול
53.0
מ״ג
317.7
מ״ג
סידן
11.6
מ״ג
69.7
מ״ג
ברזל
0.2
מ״ג
1.0
מ״ג
אשלגן
14.6
מ״ג
87.8
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
0.6
מ״ג
תגובות (4)
היכן יושב בית הספר לבישול? מאוד התרשמתי מהמקצועיות והתפאורה
היי, בית הספר דנון נמצא בנמל תל אביב, הכי טוב להתקשר לשם: 03-7571555 הם הכי חמודים בעולם!
נהנתי מאוד מהתוכנית אתה מורה מעולה!!!
תודה רבה! כיף לשמוע.