בורמליקוס של משקיענים – לביבות מצה בולגריות עם גבינה ותרד

לביבות בורמליקוס מהמטבח הבולגרי-טורקי-ספניולי עם קצת גיוון. הפעם לא רק לביבות מצות ובצל אלא גם קצת ירוק אביבי. בורמליקוס עם תרד, בצל וגבינה בולגרית. מה רע?
לביבות בורמליקוס מהמטבח הבולגרי-טורקי-ספניולי עם קצת גיוון. הפעם לא רק לביבות מצות ובצל אלא גם קצת ירוק אביבי. בורמליקוס עם תרד, בצל וגבינה בולגרית. מה רע?
  • אמיר שרון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    339
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.7 קק״ל 5419.2 קק״ל
    פחמימות 59.7 גרם 955.3 גרם
    שומן 87.5 גרם 1400.1 גרם
    נתרן 368.0 מ״ג 5887.7 מ״ג
    חלבון 63.6 גרם 1017.2 גרם
    סיבים תזונתיים 58.8 גרם 940.6 גרם
    שומן רווי 60.8 גרם 973.2 גרם
    כולסטרול 91.6 מ״ג 1465.5 מ״ג
    סידן 86.5 מ״ג 1383.2 מ״ג
    ברזל 59.0 מ״ג 943.6 מ״ג
    אשלגן 142.6 מ״ג 2282.3 מ״ג
    אבץ 58.8 מ״ג 940.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    339
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.7 קק״ל 5419.2 קק״ל
    פחמימות 59.7 גרם 955.3 גרם
    שומן 87.5 גרם 1400.1 גרם
    נתרן 368.0 מ״ג 5887.7 מ״ג
    חלבון 63.6 גרם 1017.2 גרם
    סיבים תזונתיים 58.8 גרם 940.6 גרם
    שומן רווי 60.8 גרם 973.2 גרם
    כולסטרול 91.6 מ״ג 1465.5 מ״ג
    סידן 86.5 מ״ג 1383.2 מ״ג
    ברזל 59.0 מ״ג 943.6 מ״ג
    אשלגן 142.6 מ״ג 2282.3 מ״ג
    אבץ 58.8 מ״ג 940.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מועכים היטב את המצות ומפוררים אותן לפירורים קטנים של ס”מ או פחות. מכסים את המצות במים עד לקו המצות ומשרים בערך 10 דקות. בזמן הזה המצות “שותות” את המים ומתרככות.
  2. מבשלים את התרד לפי הוראות היצרן. אם משתמשים במנגולד או בתרד טרי אין צורך לבשל. פשוט קוצצים.
  3. קוצצים את הבצלים ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את התרד ומערבבים מעט. מורידים מהאש.
  4. מפוררים את הגבינה הבולגרית ומגררים את הגבינה הצהובה.
  5. טורפים 2 ביצים.
  6. לשים את המצות בקערה כמה לישות הגונות. מוסיפים את התרד והבצל, הגבינות, הביצים, מלח ופלפל ולשים היטב.
  7. מחממים שמן לטיגון הבורמליקוס.
  8. בידיים רטובות צרים קציצות חמודות ופוחסים (משטחים) אותן מעט.
  9. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבורמלוס משני הצדדים עד שהן זהובות.
  10. מגישים עם יוגורט וסלט ירקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורמליקוס של משקיענים – לביבות מצה בולגריות עם גבינה ותרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

קטגוריות

טכניקות

תגיות