
בייגל ללא גלוטן בקלי קלות
המתכון הכי פשוט בעולם שנותן תחושת שובע וסיפוק בבטן בלתי מוסבר. בייגל ללא גלוטן מ-3 מרכיבים וכמובן עם טעם של בצל ירוק שזה תמיד תמיד משכנע
המתכון הכי פשוט בעולם שנותן תחושת שובע וסיפוק בבטן בלתי מוסבר. בייגל ללא גלוטן מ-3 מרכיבים וכמובן עם טעם של בצל ירוק שזה תמיד תמיד משכנע
- שיינא גרשוביץ
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 101.7 קק״ל 406.7 קק״לפחמימות 2.9 גרם 11.8 גרםשומן 6.3 גרם 25.0 גרםנתרן 432.4 מ״ג 1729.4 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.1 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.8 גרםכולסטרול 84.4 מ״ג 337.4 מ״גסידן 90.6 מ״ג 362.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 36.1 מ״ג 144.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות102
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 101.7 קק״ל 406.7 קק״לפחמימות 2.9 גרם 11.8 גרםשומן 6.3 גרם 25.0 גרםנתרן 432.4 מ״ג 1729.4 מ״גחלבון 7.8 גרם 31.1 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.8 גרםכולסטרול 84.4 מ״ג 337.4 מ״גסידן 90.6 מ״ג 362.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 36.1 מ״ג 144.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״גסגור
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 102 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
1 1/2 כוסות קמח שיבולת שועל
-
1 חבילה גבינת סימפוניה בטעם בצל ירוק
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק

אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
- מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה בקערה ביחד עם גבינת הסימפוניה עד לקבלת בצק אחיד. אם יש צורך ניתן להוסיף עוד מעט גבינה.
- מכדררים את הבצק וחותכים אותו ל-4 חתיכות שוות.
- מכדררים כל חתיכה, מועכים אותה ומחוררים באמצע עם האצבע.
- מורחים בביצה ומפזרים שומשום צבעוני.
- מכניסים לתנור לאפייה של 25 דקות (או לאייר פריי למשך 15 דקות).
- חותכים את הבייגלים לחצי ומורחים בפנים מה שאוהבים.
בייגל ללא גלוטן מושלם!
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
- מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה בקערה ביחד עם גבינת הסימפוניה עד לקבלת בצק אחיד. אם יש צורך ניתן להוסיף עוד מעט גבינה.
- מכדררים את הבצק וחותכים אותו ל-4 חתיכות שוות.
- מכדררים כל חתיכה, מועכים אותה ומחוררים באמצע עם האצבע.
- מורחים בביצה ומפזרים שומשום צבעוני.
- מכניסים לתנור לאפייה של 25 דקות (או לאייר פריי למשך 15 דקות).
- חותכים את הבייגלים לחצי ומורחים בפנים מה שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?
היי רינה, עדיף לעשות חצי חצי ולא להמיר את כל הכמות כיוון שקמח כוסמין סופח יותר נוזלים ובכלל מתנהג אחרת באפייה. ובהצלחה וספרי לנו איך יצא!
האם אפשר קמח רגיל לבן ? והאם אפשר סימפוניה בטעם אחר ולא בצל ?
היי אתי, בהחלט אפשר קמח רגיל, ואפשר כל טעם אחר שאת אוהבת :))
מתכון מעולה, הבייגלים יצאו מצויינים, ממליצה מאד.

איזה כיף!