בייגל ללא גלוטן בקלי קלות

המתכון הכי פשוט בעולם שנותן תחושת שובע וסיפוק בבטן בלתי מוסבר. בייגל ללא גלוטן מ-3 מרכיבים וכמובן עם טעם של בצל ירוק שזה תמיד תמיד משכנע
המתכון הכי פשוט בעולם שנותן תחושת שובע וסיפוק בבטן בלתי מוסבר. בייגל ללא גלוטן מ-3 מרכיבים וכמובן עם טעם של בצל ירוק שזה תמיד תמיד משכנע
  • שיינא גרשוביץ
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    102
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 101.7 קק״ל 406.7 קק״ל
    פחמימות 2.9 גרם 11.8 גרם
    שומן 6.3 גרם 25.0 גרם
    נתרן 432.4 מ״ג 1729.4 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 84.4 מ״ג 337.4 מ״ג
    סידן 90.6 מ״ג 362.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 36.1 מ״ג 144.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    102
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 101.7 קק״ל 406.7 קק״ל
    פחמימות 2.9 גרם 11.8 גרם
    שומן 6.3 גרם 25.0 גרם
    נתרן 432.4 מ״ג 1729.4 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 31.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 9.8 גרם
    כולסטרול 84.4 מ״ג 337.4 מ״ג
    סידן 90.6 מ״ג 362.5 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 36.1 מ״ג 144.4 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  2. מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה בקערה ביחד עם גבינת הסימפוניה עד לקבלת בצק אחיד. אם יש צורך ניתן להוסיף עוד מעט גבינה.
  3. מכדררים את הבצק וחותכים אותו ל-4 חתיכות שוות.
  4. מכדררים כל חתיכה, מועכים אותה ומחוררים באמצע עם האצבע.
  5. מורחים בביצה ומפזרים שומשום צבעוני.
  6. מכניסים לתנור לאפייה של 25 דקות (או לאייר פריי למשך 15 דקות).
  7. חותכים את הבייגלים לחצי ומורחים בפנים מה שאוהבים.

    בייגל ללא גלוטן סימפוניה
    בייגל ללא גלוטן מושלם!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בייגל ללא גלוטן בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

    Avatar
    רינה וקנין-דקל

    האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין?

      Avatar
      Foody team

      היי רינה, עדיף לעשות חצי חצי ולא להמיר את כל הכמות כיוון שקמח כוסמין סופח יותר נוזלים ובכלל מתנהג אחרת באפייה. ובהצלחה וספרי לנו איך יצא!

    Avatar
    אתי

    האם אפשר קמח רגיל לבן ? והאם אפשר סימפוניה בטעם אחר ולא בצל ?

      Avatar
      Foody team

      היי אתי, בהחלט אפשר קמח רגיל, ואפשר כל טעם אחר שאת אוהבת :))

    Avatar
    ענבל

    מתכון מעולה, הבייגלים יצאו מצויינים, ממליצה מאד.

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות